FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CSU CRAIOVA 1-0

UPDATE Mirel Rădoi și-a făcut praf jucătorii: „Prefer să mă dau la o parte, suntem proștii satului! Va veni vremea când vor pleca ei și va rămâne un antrenor!” + ședință de urgență după meci

FC Argeș a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în runda cu numărul 13 din Liga 1. Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul oltenilor, a avut un discurs fără precedent. +9   FOTO
FC Argeș a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în runda cu numărul 13 din Liga 1. Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul oltenilor, a avut un discurs fără precedent.

Articol de - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 23:40 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 00:20

FC Argeș a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în runda cu numărul 13 din Liga 1. Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul oltenilor, a avut un discurs fără precedent. După conferința de presă, Rădoi și-a băgat jucătorii într-o ședință care a durat peste 20 de minute. Le-a transmis că în aceste condiții nu poate continua!

Mirel Rădoi și-a criticat în direct jucătorii. I-a acuzat de lipsă de valoare, i-a transmis finanțatorului Mihai Rotaru că trebuie să aibă loc schimbări masive la nivelul lotului și a declarat că nu va mai accepta o astfel de atitudine. 

Bobonete l-a întrebat pe Hagi „Cine a fost idolul femeilor, în Generația de Aur?” » Răspuns fără ezitare al „Regelui”: „Mereu i-a plăcut, arată wow”
Generația de AUR
Bobonete l-a întrebat pe Hagi „Cine a fost idolul femeilor, în Generația de Aur?” » Răspuns fără ezitare al „Regelui”: „Mereu i-a plăcut, arată wow”

Mirel Rădoi, după FC Argeș - CS Universitatea Craiova 1-0

„O să încerc să fac o analiză, dar la starea și frustrările pe care le simt... O primă repriză destul de bună, fără să reușim să marcăm. Am părut mereu în întârziere. În repriza secundă nu mi-am recunoscut echipa. Probabil a fost vina mea, nu am știut să îi țin concentrați. Am intrat pe vârfuri. 

De acum înainte nu ar mai trebui să încerce adverasrii să ne analizeze. Să joace minge lungă de la 80 de metri pe fundașii noștri. O să pară că mă iau de ei, dar asta e realitatea. Știam că punctul lor de referință de Garita. Când e cu spatele la poartă, protejează pentru colegi. Când e întors, atacă poarta. 

Minge lungă de la 80 de metri, luăm gol, luăm roșu... Dacă suntem proștii satului, așa o să fim! Nu aș vrea să îndrept atenția doar către cartonașul lui Paul Papp. Azi am ales să blocăm zona centrală, să recuperăm mingea tot din zona centrală. Aveam 8 fotbaliști acolo. E greu să înțeleg ce aș putea să fac în continuare cu ei pentru a găsi soluții. 

Vom avea dificultăți cu toți adversarii care se apără. Nu avem fotbaliști care să facă diferența. Chiar ar trebui să scrie pe tricoul nostru UNICEF. Până acum era glumă, acum nu mai e. Nici nu mai contează, puteam și să câștigăm, dar când luăm gol pe ce am pregătit toată săptămâna...”, a spus Mirel Rădoi la Orange Sport. 

Mirel Rădoi: „Prefer să mă dau la o parte!”

Mirel Rădoi a continuat discursul dur. 

„E inconstanța pe care am văzut și în ultimii ani. În anumite momente de joc intervine și valoare. Ne învârtim cu același lot de jucători. În ultimii ani s-au tot schimbat antrenorii, lotul a rămas același. Va veni și rândul meu probabil! 

Poate va veni momentul când va rămâne un antrenor și vor pleca jucătorii. Nu s-a spart nimic în vestiar, doar am avut o discuție cu băieții. Ne-am făcut de râs în seara asta. Mă voi opri la cuvintele astea pentru că suntem la TV... 

În situația în care suntem acum, se poate și mai rău. Prefer să mă dau la o parte decât să ajungem pe 9-10. Le-am zis și lor, dacă nu suntem în stare să ne ridicăm, atunci eu plec!”, a concluzionat Rădoi. 

Ne-au bătut la atitudine, se pare. În repriza secundă nu am avut determinare, au fost peste noi. A fost un atu al lor. Când ai ocazii și nu marchezi, iar ei la prima înscriu... Înseamnă că nu am fost concentrați. Nu reușim să marcăm în afara fazelor fixe. Nu ne gândim la titlu, vrem să prindem play-off-ul. Dacă vom continua ca în repriza secundă, nu putem să ne gândim la altceva. A fost ședință în vestiar, e normal să discutăm și să punem lucrurile la punct
- Nicușor Bancu, fundaș CS Universitatea Craiova

FC Argeș - Universitatea Craiova » Clasamentul actualizat din SuperLiga

CS Universitatea Craiova rămâne cu 18 puncte, pe locul 6. FC Argeș întrerupe seria înfrângerilor și urcă pe 9, cu 16 puncte.

VIDEO Cătălin Straton, după victoria cu CS Universitatea Craiova

Citește și alte știri din Liga 1:

Ce urmează la FCSB după umilința cu Silkeborg? Mihai Stoica: „Nu am vorbit cu patronul, el decide! Decizia nu i-a aparținut lui Dică” + Cum explică eșecul: „Alt sport!”

Strategia lui Gigi Becali de la Silkeborg, taxată de antrenorul adversarei din Liga 1: „Te trage în jos, nu e în interesul fotbalului românesc!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
username_2
username_2  •  08 Octombrie 2022, 11:37

ne-am întors de unde plecă Balint...nu știu cum era mai bine, cu Balint și fără Ceapă sau fără Balint și cu Ceapă

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  08 Octombrie 2022, 11:15

Radoi este la mana jucatorilor care fac reciprocitatile in campionatul Romaniei ! de asta e fotbalul jos ! Nu stiu de ce nu intervin *** ! Antrenorii sunt cei care sufera!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rottwailer
rottwailer  •  08 Octombrie 2022, 11:15

Da! Sunteti!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close