FOTBAL  »  Superliga  »  „PROFU' DE SPORT”

VIDEO / EXCLUSIV Rădoi, în război cu un președinte din Superliga: „Am avut plângerea pe masă, trebuia doar să o semnez și să-l dau în judecată”

Invitat într-o ediție specială a podcastului „Profu' de sport”, realizată de redactorul-șef GSP, Cătălin Țepelin, Mirel Rădoi a vorbit și despre Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova care l-a criticat vehement de-a lungul ultimilor ani.
Invitat într-o ediție specială a podcastului „Profu' de sport”, realizată de redactorul-șef GSP, Cătălin Țepelin, Mirel Rădoi a vorbit și despre Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova care l-a criticat vehement de-a lungul ultimilor ani.

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2023 10:15 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 12:30

Invitat într-o ediție specială a podcastului „Profu' de sport”, realizată de redactorul-șef GSP, Cătălin Țepelin, Mirel Rădoi a vorbit și despre Marcel Pușcaș, președintele celor de la FCU Craiova care l-a criticat vehement de-a lungul ultimilor ani.

VIDEO. Mirel Rădoi: „Am fost la un meci al Craiovei, iar Marcel Pușcaș s-a ascuns prin lojă”

- Ce relație ai avut cu Marcel Pușcaș? Te-a criticat foarte tare de-a lungul timpului.
- Nicio relație, nimic. Eu n-am avut nimic cu omul ăsta. Eu sunt un familist convins și fidel, nici măcar n-a existat vreo femeie între noi ca să zici că am avut ceva de împărțit. Nu am avut absolut nimic cu Marcel Pușcaș. Și eu aș putea să folosesc ceea ce colegii lui din Federație l-au găsit făcând în birou, dar nu am folosit. N-am avut nicio treabă cu dânsul. Vezi antrenorul echipei naționale și te iei de el ca să fii mai cunoscut. Ce, sunt singura persoană de care s-a luat? S-a luat de toți! Ăsta e felul lui de a fi, are nevoie de atenție, are niște frustrări pe care vrea să le exprime public. Pe Facebook, unde le scrie, îl citesc doar câțiva, așa că iese la televizor. Nu am avut nimic de împărțit. 

România pierde doi titulari pentru „dubla” cu Kosovo și Elveția! S-au accidentat în ultima etapă a sezonului » Pe cine poate miza Edi
ROMÂNIA - KOSOVO
România pierde doi titulari pentru „dubla” cu Kosovo și Elveția! S-au accidentat în ultima etapă a sezonului » Pe cine poate miza Edi

- Nu e vorba că-l citesc doar câțiva. Este, totuși, președintele unui club cu vizibilitate, un fost fotbalist, un fost conducător, nu este un om care a apărut ieri în fotbal. 
- Nu decide nimic, nu face nimic la clubul ăla. Adrian Mititelu junior și Adrian Mititelu senior se dezic de declarațiile lui. Deci el e acolo ... Bine, lucrurile astea mi le poate spune față în față. Dar am fost la un meci al Craiovei și s-a ascuns prin lojă pe acolo. Eu m-am dus la el, dar a fugit dintr-o lojă în alta. Aș fi vrut să-l întreb de unde atâta înverșunare față de mine. Și dacă o are, să o discutăm, să-i arăt că, deși nu am Bacalaureatul, nu-as așa prost cum crede el și să-i explic anumite lucruri. E ușor de făcut o discuție, dar trebuie să fie ambele persoane de față, pentru că, altfel, și eu pot să zic o grămadă de lucruri. Că dacă nu-l place copilul lui și-a zis că nu vrea să-l mai vadă, și eu pot să-l cataloghez în o mie și una de feluri. 

- Intrăm în zone personale și chiar n-au legătură cu zona profesională. 
- Pentru ca tu, Marcel Pușcaș, sau orice altă persoană, dacă mă numești pe mine sifonar, trebui să spui și de ce. Pentru că eu am fost aproape să iau doi ani cu suspendare tocmai că n-am sifonat pe cineva. Pe nașul meu, în Cazul Valiza. Și mi-era simplu, chiar era foarte simplu, am avut plângerea, trebuia doar să o semnez, să-l dau în judecată (n.r. pe Marcel Pușcaș). Dar mi-a zis soția: „Ție îți trebuie lucruri de genul acesta? Tu ai o meserie: fotbalul. Trebuie să-ți vezi de fotbal”. Și prietenul meu, care e avocat, la fel mi-a zis: „Mie-mi faci un bine, mă duc în instanță și câștigi! Dar cu ce te încălzește? Că iei niște bani și-i dai la o casă de copii? Atât. Dar tu nu-l schimbi pe el ca om, tot așa va fi”. 

- Am crezut că v-ați împiedicat unul de altul prin Federație la un moment dat, cine știe de unde v-ați luat și au rămas tensiuni ... 
- Nu, niciodată! Eu am venit la Federație când el nu mai era. Nu, chiar n-am avut nimic de împărțit cu dânsul.

Câteva dintre atacurile lui Marcel Pușcaș la adresa lui Mirel Rădoi:

Ca jucător, a inventat pasa înapoi și în lateral in fotbalul românesc

Se spune că era și «sifonul» perfect. Asta până când și-a văzut banii in căruță

Declinul echipei naționale a început cu inchizătorul Rădoi (2002 -2008). A fost fără BAC și în teren și în afara lui

Nu ai BAC, nu ai licență PRO, nu ai citit două cărți! Dacă nu ai BAC-ul luat de la 18 de ani, de când a terminat liceul, până la 37 de ani, înseamnă că nu prea ți-au trecut cărți prin mână!

VIDEO INTEGRAL. Mirel Rădoi, invitat la episodul #16 din podcastul „Profu' de Sport”

Tot din „Profu' de sport”

Șumudică nu-l iartă pe Dan Petrescu: „Dacă e adevărat ce mi-a ajuns la urechi, pentru mine e...
PROFU DE SPORT
Șumudică nu-l iartă pe Dan Petrescu: „Dacă e adevărat ce mi-a ajuns la urechi, pentru mine e..."
„La care îți pare mai rău că ai renunțat? La FCSB, la naționala mare sau la Craiova?” » Răspuns surprinzător al lui Mirel Rădoi la „Profu' de Sport”
PROFU' DE SPORT
„La care îți pare mai rău că ai renunțat? La FCSB, la naționala mare sau la Craiova?” » Răspuns surprinzător al lui Mirel Rădoi la „Profu' de Sport”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
elgabri
elgabri  •  06 Iunie 2023, 11:30

Mirel un mediocru care a avut razboi doar cu usile si geamurile vestiarelor .

mihalachy
mihalachy  •  05 Iunie 2023, 15:30

mirel a factut o echipa de tineret peste valoarea jucatorilor( vedeti unde joaca acei jocatori) a gresit grav ,ca a anuntat ca pleca inante de ultimul joc, a gresit grav cand sa luat ca nu stiu ce striga stoichita!, o mare mare prostie!, la fel si ce a declarat cartu. cartu nu mie simpatic,dar tot mirel a gresit in rest are nevoie de mult noroc! sa mai faca o echipă! si mai putine vorbe! din interiorul echipelor!

Shogun01
Shogun01  •  04 Iunie 2023, 21:48
Postat de frontline pe 04 Iunie 2023, 11:34

Promovati un arogant fara valoare. A fost doar un fotbalist bun si atat !!!!

Fotbaliști buni joaca la echipe de top in Europa. Mirel pe unde a jucat??? S-au luptat vreun club pt el??? Ce spune JIJI sunt povesti

Vezi toate comentariile (11)
Comentează