FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - HERMANNSTADT 1-3

Reacția lui Miriuță, după ce a trimis-o pe Dinamo pe locul 13

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 20:22

Heramannstadt s-a impus pe terenul lui Sepsi, 3-1, și a urcat pe locul 11 în Liga 1, sibienii bifând a doua victorie consecutivă în campionat. 

Victoria a propulsat-o pe Hermannstadt peste Dinamo, care a căzut pe 13, dar Vasile Miriuță e convins că fosta lui echipă va reuși să iasă din subsolul clasmentului. 

"Nu vreau să vorbesc despre Dinamo, eu sunt la Hermannstadt. Va ieși de acolo pentru că are jucători foarte buni. Sunt sigur că dacă leagă 3-4 victorii se pot califica și în play-off", a spus Miriuță, la Look TV.

"Tati" este cel care a antrenat-o pe Dinamo între octombrie 2017 și februarie 2018, "câinii" ratând cu el pe bancă accederea în play-off.

Vezi și: Un nou minim istoric: Dinamo a ajuns pe loc retrogradabil, după victoria de azi a echipei lui Miriuță!

CLASAMENT INTERMEDIAR

Citește AICI cronica partidei Sepsi - Hermannstadt 1-3

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
minell73
minell73  •  04 Noiembrie 2018, 10:42
Postat de Sorin Dumitrescu pe 04 Noiembrie 2018, 09:53

Toate echipele mai bat , numai Rednic nu bate pe nimeni.Marele antrenor ,care a venit sa duca Dinamo în play off și el o retrogradează!

Din pacate,voi dinamovistii nu prea aveti dreptate. Daca eu va dau 11 copii de gradinita,puteti sa ridicati un bloc. Aici nu mai e vorba de antrenor,ci de lotul extrem de slab.

1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  04 Noiembrie 2018, 09:53

Toate echipele mai bat , numai Rednic nu bate pe nimeni.Marele antrenor ,care a venit sa duca Dinamo în play off și el o retrogradează!

calinescu_
calinescu_  •  04 Noiembrie 2018, 09:02

MIRIUTZA E MESERIAS SI SUFLETIST ....!!! EL TREBUIA READUS LA DINAMO IN LOCUL LUI BRATU ....!!!! SIGUR CA SI REDNIC E MESERIAS , INSA E PREA STRAMB PENTRU A FI ANTRENOR LA DINAMO ...!!!! EL A VENIT LA DINAMO SA PUNA MANA , CU ORICE PRET PE CLUB .....!!!! DIN PACATE PRETUL POATE FI FOARTE DUREROS PUTAND IMPLICA CHIAR UMILINTZA RETROGRADARII ...!!!! CAND AM VAZUT CUM FACE ECHIPA, AM FOST SIGUR CA O FACE NU PENTRU A CASTIGA ,CI PENTRU A DEMONSTRA CA TOTI JUCATORII SUNT PRAF SI CA E NEVOIE CA LUANA SA ADUCA ALTII ....!!!! VAD CA NEGOITA II DA MANA LIBERA ASA CUM A FACUT CU CONTRA SI BRATU DE AM AJUNS UNDE AM AJUNS ...!!!! UITA UN SINGUR LUCRU , STRAMBU E DIABOLIC ....!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează