FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-0

Miriuță are un mare regret: "Cu cele 6 puncte și acești jucători am fi fost peste Steaua"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 aprilie 2017 22:27

Vasile Miriuță a făcut analiza partidei terminate la egalitate de CFR Cluj cu FCSB, scor 0-0. Tehnicianul ardelenilor crede că rezultatul este echitabil și se bucură de faptul că a reușit să îi blocheze pe elevii lui Laurențiu Reghecampf.

"E un rezultat echitabil. Am făcut un meci bun, i-am blocat bine. Au avut două șanse de a marca, dar cred că noi am controlat bine jocul. 

Trebuia să câștigăm azi dacă mai voiam să avem șanse la titlu. Dar nu ăsta era obiectivul echipei. Trebuie să ne clasăm cât mai sus în clasament. 

În lupta pentru titlu lucrurile sunt deschise. Contează foarte mult meciul de etapa viitoare. Dacă nu aveam minus 6 puncte și nu ne plecau Petrucci și Christian în septembrie, acum eram în fața Stelei", a zis Miriuță la Look.  

...despre cearta cu Reghecampf: "Ne mai certăm noi, dar ne leagă multe lucruri bune și o prietenie mare. După meciuri suntem cei mai buni prieteni", a mai zis Miriuță. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  18 Aprilie 2017, 08:01

oare toti *** sunt asa de slabi la aritmetica,sau numai miriuta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonyys
tonyys  •  18 Aprilie 2017, 07:25

Daca si cu parca....si Steaua daca-i avea pe Messi si Ronaldo castiga campionatul la 30 pct avans.

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Aprilie 2017, 07:19

Daca si cu poate....oricum dupa plecarea celor trei (patru de fapt cu Yakolis ! si accidentarea lui Olma sau cum ilchema -excelent atacant!))a venit Deac.Iar CFR-ul care explodase cu cei ramasi : Ruiz,Nascimento, Nouvier ,Bud a intrat in pauza . In Play-off. Totul pentru Deac care nu se stie ,va juca sau nu la CFR ,Bud e suparat ,nici nu a jucat ce-i drept ,dar sunt chestiuni legate si de antrenor si management.Nu ne-am propus ,n-am vrut ,etc .Mentalitate paguboasa. Iar cu insolventa aia e iarasi o fata -morgana .Este sau nueste ? S-a platit sau nu ? Care e adevarul ? Paskany e patron sau celalalt ? Prea multe barfe adunate la un club ce nu avea de-a face cu asemenea chestiuni. Curioasa mai e si indarjirea cu Paun asta ce nu stie sa bata un corner. Macar si pentru atata si Ruiz era mai bun !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează