FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuță, la un pas să plece de la Dinamo: "Eu când iau o decizie, aia e, e luată"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 20:14

Vasile Miriuță a recunoscut că, în cazul în care Dinamo ar fi fost egalată aseară, de Concordia Chiajna, în meciul câștigat de "câini", damatic, scor 3-4, ar fi luat în calcul demisia. 

"Pe cuvânt de o onoare! Dacă nu băteam ieri, şansele se diminuau. Bineînţeles că plecam. Dar nu luam autobuzul spre Budapesta, mă duceam cu avionul. Eu când iau o decizie, aia e, e luată.

Când sunt de vină, îmi asum unele lucruri. Întotdeauna când nu învingi de vină este antrenorul. S-au făcut greşeli, dar le-am făcut cu toţii. Nu pot să spun că de vină e portarul sau fundaşul", a declarat Vasile Miriuță.

Dănciulescu a confirmat

"Dacă făceam egal, cu siguranţă lupta pentru play-off devenea foarte complicată. Toţi ar fi trebuit să dăm socoteală pentru asemenea rezultat. Cu toţii am fi plătit, nu doar Vasile. Nici aşa nu putem spune că suntem într-o situaţie ideală, pentru că avem două partide foarte grele, cu FCSB şi Astra. Nu am auzit vreun zvon că Vasile ar fi schimbat dacă pierdem cu FCSB. Dar în viaţă orice e posibil. Eu unul i-aş da credit în continuare", a spus Dănciulescu, la Digi Sport.

Citește și:

Superdialog la TV între Becali și Miriuță! Gigi i-a zis dinamovistului cum va juca Dică în derby și l-a implorat să titularizeze un jucător. Antrenorul a replicat: "Îmi place FCSB" :D

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
chris_bu67
chris_bu67  •  14 Februarie 2018, 10:28
Postat de prazburg1948 pe 14 Februarie 2018, 00:20

Sper ca i-a multumit lui Screciu si Calancea dupa 2-2 cu Craiova. Noroc cu astia 2 care parca tineau cu dinamo.

ai uitat de meciul din tur?ai uitat de bara lui Nistor din retur?putea fi și invers,nu cum ai fi vrut tu,nu?

172152169919161
Dan Ionescu  •  14 Februarie 2018, 09:35

Daca luam bataie sigur nu plecai.Era ideal ca tu un antrenor de duzina sa pleci si poate se tragea un semnal de alarma.Isi dadea seama si Negoita in ce mediocritate ne aflam.Oricum revine Borcea ca ala e dinamovist convins si aduce antrenor si jucatori de clasa ,nu ceea ce avem acum caracterizate perfect de maestrul Cornel Dinu.

titiduru22
titiduru22  •  14 Februarie 2018, 05:40

Click bait !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează