FOTBAL  »  Superliga  »  PLANURILE LUI MITEA

Mitea nu vrea să mai audă de Dinamo: "Nu mă mai tentează Liga 1!" Cum analizează Ajax-Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 21 decembrie 2012 21:53

Fost jucător la Ajax, Nicolae Mitea a analizat întîlnirea din şaisprezecimile Europa League dintre Steaua şi echipa olandeză.

"Va fi un meci frumos, dar şi dificil pentru Steaua. Şi Steaua este un nume mare în România şi în ultima perioadă şi în Europa, nu cred că meciul e cîştigat dinainte de Ajax, dacă Steaua face un meci bun la Amsterdam. Ajax a cîştigat în ultimii doi ani campionatul, a făcut meciuri bune în Champions League. Sînt două echipe bune, care joacă fotbal, vor ieşi la atac, va fi frumos.

Ajax este favorită acasă, e normal, dar face meciuri bune şi în deplasări. E important ca Steaua să nu primească gol la Amsterdam, dacă mai şi înscrie e foarte bine. Ajax are jucători din propria pepinieră, strategie care a dat rezultate", a spus Mitea la Dolce Sport.

Fostul mijlocaş al lui Ajax n-a mai jucat de peste un an, dar spune că exclude o revenire în Liga 1, deşi de curînd îşi dorea să revină la Dinamo.

"Aştept cu nerăbdare să revin, vorbesc zilnic cu persoane din fotbal, încerc să conving că mai pot să joc. Nu se pune problema banilor, eu vreau să joc. Nu mă mai tentează Liga 1, pentru că am văzut că sînt fel de fel de probleme şi am trăit experienţe neplăcute".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (77)
cfrclujole
cfrclujole  •  04 Ianuarie 2013, 21:12
Postat de ovidiu_3003 pe 22 Decembrie 2012, 14:21

Mitea este un jucator terminat !!!

ce mai faci Capitane Evident!:)))))))))

cfrclujole
cfrclujole  •  04 Ianuarie 2013, 21:11

gkguokg

je__
je__  •  22 Decembrie 2012, 18:47

Ce pacat, tocmai vroiam sa-l luam la Dinamo! :)))

Vezi toate comentariile (77)
Comentează