FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mititelu: "Am vrut să-l iau pe Hagi în vară, dar era în negocieri cu mai multe echipe din străinătate"

adrian mititelu
adrian mititelu

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2010 00:00

Adrian Mititelu, patronul formaţiei Universitatea Craiova, a vorbit, în direct la GSP TV, despre demiterea lui Aurel Ţicleanu şi despre situaţia de la echipă.

 

"A fost o decizie foarte grea. Omul acesta chiar a muncit, dar, din păcate nu a ieşit ce mi-am propus eu. Am făcut eforturi foarte mari, ne-am străduit să păstrăm lotul de jucători. Cred că la ora actuală avem printre cei mai buni fotbalişti din ţară. Sîntem departe de ceea ce putem", a declarat Mititelu.

"Întîmpinăm probleme financiare mari, dar lipsa de rezultate a contat cel mai mult. Jocul arăta din ce în ce mai greu. Sincer, nu am nici o soluţie. Poate o să-l sun pe Victor Piţurcă, dar nu cred că există vreo şansă să vină", a adăugat Adrian Mititelu.

"Aurel Ţicleanu nu are noroc, e prea bun pentru mentalitatea românească. El are o gîndire occidentală. Aurică nu era compatibil cu ceea ce se întîmplă în fotbalul românesc. Ne trebuie un antrenor care să ţipe, să se impună într-un mod nu chiar politicos. Ar fi un bun selecţioner la modul în care gîndeşte. Ar putea fi un manager general", a afirmat Adrian Mititelu.

"Am vrut să-l aduc pe Hagi. Am discutat în această vară cu el. Mi-a explicat că nu putea să se implice la echipă din acel moment, el vroia să înceapă un proiect de la zero. În plus, era în negocieri cu mai multe cluburi din străinătate", a spus Mititelu.

Vezi VIDEO declaraţia lui Mititelu

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
nttflox
nttflox  •  22 August 2010, 20:31

Ai un lot de expirati. Trerbuie schimbat minim 50%. Au mentalitate de locul 14. Dar de, aceeasi mentalitate are si Piticelu.

star01
star01  •  22 August 2010, 19:02

cine te crede carnacior falit...nici tu insuti nu crezi ceea ce spui!!!

justcatad
justcatad  •  22 August 2010, 18:51

POVESTI

Vezi toate comentariile (6)
Comentează