FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mititelu: "Ar fi ideal sa obtinem patru puncte din meciurile cu Poli si Dinamo"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2007 00:00

Patronul Adrian Mititelu a declarat intr-o interventie la postul craiovean de televiziune TV Oltenia ca isi doreste ca Universitatea sa obtina maximum de puncte din urmatoarele doua meciuri de campionat, cu Poli Timisoara si Dinamo. "Cred ca ar fi ideal daca vom reusi sa obtinem patru puncte. Daca vor fi sa fie sase din sase, ar fi fantastic. Mai putin de patru puncte ar insemna foarte putin pentru noi, deoarece sintem intr-o situatie delicata. Am incredere insa in jucatori si antrenori ca vor reusi sa scoata echipa din acesta criza", a spus finantatorul alb-albastrilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează