FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Mititelu aşteaptă scuze de la Dinamo, Prunea aşteaptă scuze de la Mititelu

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2010 00:00

Adrian Mititelu aşteaptă ca Dinamo să-i ceară scuze, public, Craiovei, pentru toate lucrurile spuse despre formaţia olteană, iar Florin Prunea aşteaptă, la rîndul său, scuze de la Mititelu.

"Nu am renunţat la a depune memoriu împotriva lui Prunea, dar nu am avut timp. Dacă introducem luni memoriu la FIFA, Dinamo pierde 12-15 puncte în campionatul viitor. pentru că atunci se va da decizia, iar  FRF va primi amendă. Dinamo e în culpă, ar fi bine să încerce cumva să rezolve ce au făcut, au jignit Universitatea, dacă pînă luni vedem că se prezintă scuze concrete, poate regîndim această poziţie.

Cel mai frumos ar fi să apară domnul Badea, un om de caracter, să le ceară scuze oltenilor. Un gest simplu, să recunoască greşeala faţă de U Craiova. Borcea e un cincinal la Dinamo, e doar un purtător de cuvînt, i-am făcut o favoare că am vorbit cu el din cînd în cînd, că-l simpatizez. El e unul dintre cei 7 la Dinamo, omologul meu e domnul Badea. Borcea e omologul lui Argăseală la Steaua", a spus Mititelu la Contraatac, de la GSP TV.

Florin Prunea a reacţionat şi el, în direct, la GSP TV: "Domnule, mîine la ora 14:00 e conferinţă de presă, voi demonstra cu ce oameni aveţi de-a face, am documente oficiale pentru acuzele care mi se aduc. Veţi vedea cît de multe prostii se vorbesc în această ţară. Luni, ar fi bine ca domnul Mititelu să-şi prezinte scuze faţă de mine", a spus Prunea la Contraatac.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  25 Februarie 2010, 22:19

mititelu a inceput sa o dea de gard!!!!! o fi sunat telefonul??????

 •  25 Februarie 2010, 21:45

Ce cred despre galceava din fotbalul romanesc: Mititel,cu gura mare Si patron... din intamplare. A fost educat in EST, Pe pamantul OLTENESC. Crezand ca-i mare se tare, Chiar cu UNU la purtare. Lipsind cu regularitate, Din grupurile educate. Tipa-n dreapta,tipa-n stanga. Poate c-aude NATNGA. Ce-a lipsita de reactii, Ce-i fruntas in FEDERATII. Admitand comportamente, Ca de CATE in piete. Voind arbitrje drepte, Numai pentru ei "destepte".. Reclamand ca spectatorul, A ales

ockiu
ockiu  •  25 Februarie 2010, 19:38
Postat de valentinescu pe 25 Februarie 2010, 19:03

nu inteleg,ptr ce sa-si ceara dinamo scuze la mititelu(l)?o fii omul asta prea prost k sa nu-si dea seama ce vorbeste?ce atatea aberatii,cand vinde meciuri parca n-are atata mandrie.

in cazul asta mititelul abereaza. din pacate pentru el a fost o greseala de arbitraj - dar cred ca bate prea mult "moneda" pe ea - ar trebui totusi sa vada ca ai lui NU AU JUCAT NIMIC toata repriza a II-a ... p.s dadea 11 m - egala craiova la unu si le mai dadea dinamo 2-3 ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează