FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Mititelu jubilează după ce acționarul CS U Craiova a fost reținut de DNA: ”Este începutul sfîrșitului!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 15:34

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC Universitatea Craiova, echipă desființată în acest moment, a postat un mesaj pe contul său de facebook prin care își manifestă bucuria față de problemele legale pe care le întîmpină Mihai Rotaru, acționarul CS U Craiova.

”ESTE ÎNCEPUTUL SFÎRȘITULUI! Toți LEFEGII și aplaudacii celor de la CSU trebuie să știe că banii pe care i-au primit pînă acum, cu excepția celor proveniți din drepturile tv, sînt bani furați de Rotaru și Brigada lui de la Statul Român! Există un Dumnezeu și într-un fel se face dreptate! În 2013-2014 Rotaru, Olguța, Badea și alții au făcut tot posibilul să mă blocheze financiar pe toate planurile și astfel jucătorii UNIVERSITĂȚII CRAIOVA să fie umiliți și batjocoriți!

Acum veți simți și voi ce înseamnă să joci fără bani, fără posibilități de plată a deplasărilor etc. Acest lucru se va întîmplă negreșit, deoarece CSU va fi trasă la răspundere în curînd de către autorități pentru săvîrșirea mai multor infracțiuni la adresa Fotbal Club Universitatea Craiova! Dacă mai apucați să primiți salariul și pe decembrie să vă declarați fericiți! Gata! S-a terminat cu boierii”, a fost mesajul postat de Adrian Mititelu pe facebook.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
addytzu
addytzu  •  01 Decembrie 2015, 22:57

Adunatura mafiota,finantata din bani furati!!!!!!!!!Urmeaza desfiintarea!!!!!!!Forzzza DNA!!!!!!!!!!!

1660899627512209
Marius Gulin  •  28 Noiembrie 2015, 11:47

mititelu , un *** care a distrus cea mai iubita echipa din fotbalul romanesc , ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eugen76_pan
eugen76_pan  •  28 Noiembrie 2015, 07:38

stati lin hienelor! nu mor leii cand vreti voi!gaseste primarita Olgutza o solutie pentru echipa noastra draga....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează