FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mititelu, la Fanatik Show: "Am auzit ca vor sa ma omoare, Doru Petrescu si cu gasca lui, ca vor angaja un albanez profesionist care sa ma aranjeze! Nu exagerez!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2007 00:00

Mititelu, la Fanatik Show: "Am auzit ca vor sa ma omoare, Doru Petrescu si cu gasca lui, ca vor angaja un albanez profesionist care sa ma aranjeze! Nu exagerez! Oricum, copiii mei nu pot sa instraineze actiunile timp de 20 de ani!"

Mititelu, la Fanatik Show:
"La Craiova e acum o stare de urgenta! Aurica Solomon si gasca lui vor sa imi ia echipa"

Mititelu, la Fanatik Show: "Nu voi pleca de la Universitatea nici mort, pentru ca actiunile sint ale copiilor mei, de un an si ceva de zile! Eu mai am doar 20 de procente!"

Contraatac Doru Petrescu: "Mititelu e un om bolnav! Sintem intr-un litigiu pentru un teren, simte ca pierde si a innebunit! Un nenorocit, un om care santajeaza pe toata lumea si mai nou se foloseste de echipa ca sa isi atinga interesele meschine. Nu va face niciodata performanta la Craiova. Poate doar in divizia C sau la el la Booveni. ca si asa a anuntat ca daca Solomon iese iar primar muta echipa din oras. Mi-am facut ziar special pentru a-i raspunde!"

Contraatac Rodion Camataru: "Cind am auzit ca Mititelu a spus ca l-am batut pe primar la el in birou am ramas masca. Omu asta e nebun de legat! Imi venea sa pun mina pe telefon sa sun la salvare sa vina sal ia direct din studio de la Ivanovici. Nu-l intereseaza echipa de fotbal, aceasta e doar un instrument cu are incearca sa-si satisfaca interesele"

Mititelu, la Fanatik Show: "Vom cumpara maxim unul sau doi jucatori! vrem un atacant de mare valoare, in rest nu ne intereseaza"

Mititelu, la Fanatik Show: "Pe costea am oferte de la doua echipe din Romania! pentru Andrei Ionescu am oferta de doua milioane, si de Bornescu si de Stoica se intereseaza citeva cluburi! Nu vreau sa le dau drumul!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează