FOTBAL  »  Superliga  »  PIŢURCĂ ÎN BĂNIE

Mititelu: „Piţurcă a semnat pe trei ani” Azi va conduce primul antrenament

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

UPDATE 18:40 / Jucătorii Craiovei au ieşit la antrenament, în aplauzele celor aproximativ o mie de spectatori. La peluză au afişat un banner dedicat lui Piţurcă pe care scris "Bine ai venit acasă!". Fanii i-au scandat numele noului antrenor, care le-a mulţumit prin aplauze.

18:20 / Autocarul Universităţii Craiova a ajuns la stadionul "Ion Oblemenco", unde echipa va efectua primul antrenament sub comanda lui Victor Piţurcă.

Antrenorul a coborînd din autocar în aplauzele celor aproximativ 200 de fani ce îl aşteptau la arenă. E de aşteptat că suprterii vor fi în număr de aproximativ o mie la şedinţa de pregătire ce va începe la ora 19:00.

UPDATE 18:00 // Mihai Costea, Mădălin Ciucă şi Andrei Prepeliţă au vorbit foarte puţin cu presa de la cantonamentul Universităţii înainte de a intra în şedinţa cu Victor Piţurcă.

"Îl aşteptăm pe nea Piţi şi ne bucurăm că a venit. Cu siguranţă vom face lucruri frumoase"
Mihai Costea

"De cînd am auzit de domnul Piţurcă m-am aşteptat să se rezolve. Sunt mândru să fiu antrenat de Victor Piţurcă"
Mădălin Ciucă

"Din acest moment avem o obligaţie în plus. Universitatea Craiova trebuie să revină acolo unde îi este locul, în primele trei echipe din România"
Andrei Prepeliţă

UPDATE 17:55// La șase fără cîteva minute după-amiaza, Victor Pițurcă, Eugen Neagoe și Gabi Boldici au intrat pe poarta cantonamentului din Bănie pentru prima ședință cu echipa. Jucătorii au fost chemați mai devreme cu o oră la vestiar decît era programat, tocmai pentru întîlnirea cu Victor Pițurcă. La ora 19:00 se va ieși la antenament.

UPDATE 15:25 // E oficial: Victor Pițurcă este managerul general al Craiovei pentru următorii trei ani! "Victor Pițurcă este noul antrenor al echipei. De acum începe o nouă eră la Craiova!", a afirmat patronul Științei, Adrian Mititelu.

Pițurcă a ieșit primul din sala în care au definitivat negocierile și a anunțat că nu dă nicio declarație pînă diseară, la ora 19:00, cînd primul sfert de oră al antrenamentului va fi deschis presei.

"Pițurcă își va alege singur staff-ul în care Silvian Cristescu va ocupa funcția de președinte. Din echipa sa vor face parte și Neagoe, Florin Marin, Boldici, Ovidiu Costeşin... Nu vă așteptați la miracole, pentru că am putea avea deziluzii. Dar la norocul care îl caracterizează și priceperea de care a dat dovadă de atîtea ori, Pițurcă va face performanță aici", a spus Mititelu, care a continuat: "Ce obiectiv de performanță să-i impun eu lui Pițurcă?  E un pleonasm să alături performanță de Pițurcă!"

UPDATE 15:00 // Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă au bătut în această după-amiază palma urmând ca fostul selecţioner să devină noul manager al clubului din Bănie. După trei zile de negocieri în Bucureşti şi Craiova, Piţurcă şi stafful său au juns la un acord cu conducerea Ştiinţei şi vor participa în această seară la antrenamentul alb-albaştrilor programat la ora 19, pe stadionul Ion Oblemenco.


UPDATE 14:10 // Pițurcă, Mititelu și Cristescu se află împreună la Golden House, în Craiova, și pun la punct ultimele detalii ale înțelegerii. Cei trei se află în aceeași sală în care Gheorghe Popescu și-a anunțat candidatura la președinția FRF, cursă pe care a pierdut-o în cele din urmă în fața lui Mircea Sandu chiar dacă a avut peste 100 de voturi!

UPDATE 13:00 // Adrian Mititelu și Victor Pițurcă s-au înțeles asupra tuturor detaliilor  și s-a trecut la compunerea actelor care să certifice preluarea Universității Craiova de către Pițurcă din funcția de manager general. Ex-selecționerul României va semna  în orele următoare, după ce se va convinge că tot ce s-a discutat a fost cuprins în contract, dar cel mai probabil nu va sta pe bancă la meciul cu Sportul Studențesc, sîmbătă, ora 19:00, în direct la GSP TV!

Antrenorul Victor Piţurcă şi finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, au discutat până în zori, în noaptea de miercuri spre joi, la un restaurant din Craiova.

Piţurcă şi Mititelu au discutat detaliile unui eventual contract pînă în jurul orei 05.00, iar potrivit unor surse, înţelegerea dintre cele două părţi ar fi aproape parafată. ostul manager stelist şi finanţatorul Universităţii Craiova se vor mai întâlni o dată, astăzi, la prînz.

Unul dintre cei care au participat la discuţie a declarat că "nu e chiar aşa uşor să-l pui pe Piţurcă antrenor, nu e ca şi cum ai bate din palme şi gata".

"Ne vom reveni în plan financiar pe termen scurt. Am semnale că economia începe să se mişte, am deja oameni care se interesează de pămînturile mele"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

"Din partea mea, Piţurcă poate să facă ce vrea la club şi să aducă pe cine crede de cuviinţă, chiar şi pe Balaci, Cîrţu sau Cămătaru! Nu mai decid eu"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (131)
nick1729
nick1729  •  26 August 2010, 20:17

Piturca este un -0(minus zero) ca antrenor. In scurt timp se va termina si cu isteria asta. In primul rinad nu are ochi la jucator, el este cu Dorel SToica, Paul Codrea, toate mediocritatile. Furtuna intr-un pahar cu apa chiara.

sundancekid
sundancekid  •  26 August 2010, 20:10

Oltenasii care pina acum l-au jignit, acum il lauda iar stelistii care il laudau acum il jignesc ! Nisty pusti g,,,aozari ! Adevarul e ca e cel mai bun antrenor manager din fotbalul romanesc dar ii va fi foarte greu fara bani.

nufc
nufc  •  26 August 2010, 18:59

"Jucatorii Unirii".Cat amatorism la GSP-ul asta.N-ai cu cine frate,n-ai cu cine...

Vezi toate comentariile (131)
Comentează