FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mititelu se implică în războiul CSA - Becali: "E un club fără trecut! E clar că aceea e adevărata Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 16:45

Aflat în război cu CSU Craiova, Adrian Mititelu îi ia apărarea lui Gigi Becali și spune că FCSB este continuatoarea Stelei și că echipa Armatei nu are un trecut.

"Eu nu am pierdut sigla, ci am pierdut numele. Dar similitudini există. Şi FC Steaua Bucureşti, şi FC Universitatea Craiova au avut acelaşi parcurs juridic. Ambele entităţi s-au format în urma unor ordine de stat.

E clar că Steaua e cea lui Becali! Ce Steaua Armatei? Steaua Armatei e un club nou apărut în 2017. Nu are niciun trecut. Clubul acela care s-a înfiinţat în 1947 prin decret regal şi-a continuat activitatea şi o face şi acum prin FCSB-ul lui Becali! Continuitatea unui club nu poate nimeni să o ia, nu se poate vinde.

Steaua Armatei nu e Steaua. Sunt convins că va ajunge în Liga 1 pentru că în jurul acestor branduri sunt o groază de funcţionari, de fripturişti. care aşteaptă să mănânce ceva. Uitaţi, Talpan a ieşit în faţă pentru că a fost entuziasmat de nebunia cu care l-au propulsat suporterii de la Peluza Sud. Au vrut să facă ei ceva împotriva lui Becali şi au reuşit să stârnească la CS al Armatei nebunia de a crea o altă echipă care să fie continuatoarea aceleia din 1986. Ceea ce este fals", a spus Adrian Mititelu pentru Fanatik.

"Cum au venit cu această nebunie cei de la CSU, că ei continuă activitatea unui club din 1991? E o aberaţie! Cum să continui activitatea unui club care în 1991 şi-a încetat activitatea? Pe 1 februarie 1991 a încetat activitatea clubului de fotbal în cadrul CS Universitatea din Craiova, iar secţia de fotbal s-a transformat în FC Universitatea Craiova, care a mers mai departe. În 1991 acelaşi lot de jucători, acelaşi staff au continuat activitatea"Adrian Mititelu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
499700600237659
Criss Criss  •  07 Decembrie 2017, 07:21

Buhăitul ăsta de brutar ce caută să-şi de-a cu părerea?Păi măi brutarule,Gigi față de tine a pompat bani la echipa asta,a jucat de nenumerate ori în cupele europene pe când societatea ta ai trimis-o în liga 2.Stai în banca ta ,U.Craiova e una singură şi aia e CSU Craiova. Plăteşteți datoriile si lasă gargara.Vezi că ai destul de plătit

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  07 Decembrie 2017, 06:12
Postat de ang3ldev1l pe 07 Decembrie 2017, 02:40

Asta-i palca cea mai amuzanta "a furat Gigi echipa de la armata" buhaha, de parca armata era vreun copil mic de la coltul strazii caruia Gigi i-a furat jucaria din mana cand a vrut el, baaa astia cu palca asta, voi aveti cap ca sa nu va scuipe altii in gat!

partea mai rea, dupa ce hotii aia din armata i-au vandut lui Gigel pielea ursului din padure, adica l-au ESCROCAT (ca nu se gandea Gigel atunci ca o sa faca astia ce au facut,deci nu l-a interesat sa-si ia masuri de precautie!) e ca acum invoca niste hotarari judecatoresti date de o justitie aservita politic si sunt inca prosti care ii urmeaza bezmetic zicand "asa a hotarat justitia!"! pai in orice alta tara se lasa cu Talpani si generali la puscarie si cu gigi care se umfla la gat din despagubiri!

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  07 Decembrie 2017, 02:47
Postat de leoc980 pe 06 Decembrie 2017, 23:46

Dupa logica lui Mititelu: daca furi o masina si proprietarul nu zice nimic 2 ani(ca poate mai are treburi importante - NATO, reorganizare, apararea tarii, contracte strategice), ramane masina ta IN BAZA CONTINUITATII! Dupa logica lui gigi(literele mari s-au terminat), daca in cei 2 ani el a platit rca si itp, el e salvatorul masinii si al tarii. Partea proasta e ca astia doi mai au inca oameni care le asculta minciunile

asa ca idee, In 1998 armata transforma sectia de fotbal intr-o asociatie de fotbal numita AFC Steaua, asociatie ce se umple de datorii si singurul pe care l-au gasit dispus sa pompeze bani la echipa a fost Gigi Becali, apoi in 2003 cand au vazut ca nu au cum sa-i plateasca datoriile, au transformat asociatia intr-o societate comerciala si in loc de bani lui Gigi i-au dat actiuni, vreo 51%, iar armata mai pastra si ea 36% din actiuni si aparent dreptul la sigla, insa pe atunci nimenu nu avea habar despre partea cu sigla, iar Paunestii, Piturca si altii cu restul de procente. Au trecut anii, Gigi a cumparat actinuile de la toata lumea si armata a reaparut in peisaj su sintagma uite nea Gigi ti-am vandut clubul dar nu ti-am dat si fesul lui, deci, tot noi suntem adevaratii chiar daca nu avem continuitate care iti ofera si un palmares, suntem ca asa vrem noi care suntem statul Roman si controlam totul in tara asta incepand cu justitia....ffs

Vezi toate comentariile (31)
Comentează