FOTBAL  »  Superliga  »  COMISIA DE DISCIPLINA

Mititelu şi Iancu suspendaţi 6 luni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Adrian Mititelu şi Marian Iancu au fost suspendaţi şase luni de către Comisia de Disciplină a LPF şi amendaţi cu cîte 150.000 de lei pentru declaraţiile jignitoare la adresa preşedintelui şi conducerii FRF.

Jucătorii Gabi Mureşan (CFR Cluj), Cristian Todea (Gaz Metan) şi Ştefan Bărboianu (Universitatea Craiova) au fost suspendaţi cîte o etapă şi emendaţi cu cîte 740 lei, pentru eliminările din etapa trecută. FC Vaslui a fost sancţionată cu o penalitate financiară de 910 de lei, pentru comportament neregulamentar la meciul cu FC Braşov.

Comisia de Disciplină a LPF a amînat ratificarea sancţiunii disciplinare în cazul jucătorului polonez al echipei Steaua, Rafal Grzelak, pe motiv că jucătorul nu avea un translator oficial. Cazul se va judeca la 17 martie.

Disciplina a ratificat sancţiunile disciplinare împotriva jucătorilor australieni ai echipei Universitatea Craiova, Joshua Rose şi Josh Mitchell.          

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  11 Martie 2010, 00:14

Pute rau

 •  10 Martie 2010, 20:50

-D-le Iancu, cum suportati amenzile aberante date de acesti nemernici care conduc fotbalul? - Voi investitori, care finantati acest sport, fa lasati calcati in picioare, de acesti indivizi, gen Dragomir, trecut prin puscarie si cu dosare penale pe rol, face pe moralistu tocmai el cu Mircea Sandu, fata de ce-i ce sustin real fotbalul ? - Poate asta meritati, ca nu faceti nimic, ca fotbalul sa fie condus de fotbalisti morali, gen Jenei, Gica Popescu, Hagi si atatia altii, decat acesti impostori.

 •  10 Martie 2010, 18:56

E clar craiova pica in b ,e ca un copil din flori traieste o drama, dar rautatea oltenilor nu merita sa mai aiba fotbal ,si cand era craiova mare oamenii tot rai erau si mamele si tatii ,iar copiii lor ce pot sa fie -oameni rai-

Vezi toate comentariile (4)
Comentează