FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mititelu: "Steaua n-a avut în toată istoria ei jucători ca fraţii Costea"

Fraţii Costea vor juca din nou împreună, de data aceasta la Steaua
Fraţii Costea vor juca din nou împreună, de data aceasta la Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 03 august 2011 18:32

Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, a vorbit despre transferul lui Florin Costea la Steaua, căruia nu îi dă mai mult de 3-4 etape pînă să se întoarcă la echipa sa, sperînd că echipa sa va fi reprimită în Liga B.

Vezi aici toate detaliile mutării lui Florin Costea la Steaua!

"Am văzut că patronului Stelei i-a fătat o oaie. Se pozează cu jucătorul meu, cu jucătorul Craiovei. E uşor să pui mîna pe bunurile altuia şi să te afişezi cu ele. Mie îmi spunea «Bă, ce ţi-au făcut ăştia!», dar văd că profită. Nu cred că prind 3-4 etape la Steaua nici Florin Costea, nici Prepeliţă.

O să fie greu pentru că trebuie să mă lupt cu Gigi Becali şi Ioan Niculae, dar nu există nici o acoperire pentru aceste transferuri. Steaua n-a avut în istoria ei jucători ca fraţii Costea. Singura lor problemă e că se caută unul pe celălalt, sînt egoişti, vor să dea doar ei goluri", a spus Adrian Mititelu la Fanatik Show, la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
v_for_vendetta
v_for_vendetta  •  04 August 2011, 13:50

daca suporterii universitatii se tot intreaba de ce echipa a fost dezafiliata si ca numai lor li-se poate intampla asta....ar trebuii sa va mai interesati putin,nu sunteti primii nici voi si nici timisoara...ia cautati voi vedeti de ce a fost dezafiliata echipa Foresta Falticeni ,cea care umilea pe dinamo cu 5-4 dupa ce dinamo conducea cu 4-0....pt datorii a fost dezafiliata,datorii fata de jucatori si la bugetul de stat

alpin
alpin  •  03 August 2011, 20:45

Mititelu are dreptate in toate cazurile in care mafia il lucreaza!!! Dar, desi nu-mi place deloc Steaua, nu poate Mititelu sa jigneasca fotbalistii care au dus Steaua sus comparandu-i cu fratii Costea!!! Nu are rost sa pomenim nume mari care au jucat la Steaua; alaturarea lor cu alde Costea i-ar jigni de moarte.

kroco
kroco  •  03 August 2011, 19:48

Oare chiar asa de redus mintal sa fie mitikelu? El stia din iarna ca va retrograda din cauza divizari societati FC U Craiova, de ce nu a vindut jucatorii atunci si incepea cu o echipa noua din B. Ceva nu miroase bine ca prea facut mitikelu tot posibilul sa fie dezafiliat de catre FRF si acum face pe victima.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează