FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 3-0

Mitriță și Mateiu trag concluziile după dezastrul cu Dinamo: "A fost prea frig" / "Îi vrem pe dinamoviști în play-off pentru revanșă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 22:55

Alexandru Mitriță laudă Dinamo după victoria categorică obținută în dauna Craiovei, scor 3-0. Mijlocașul Craiovei recunoaște că a fost o schimbare în echipa "câinilor", dar dă vina și pe frig, la ora meciului fiind 0 grade Celsius. Mateiu a vorbit și el după acest eșec categoric. 

"Am făcut un meci prost. Nu am jucat deloc cum trebuia. Nu ne-a ieșit nimic. Păcat, puteam trece pe locul 2, cu un punct peste Steaua. Mergem mai departe, analizăm ce am greșit.

Meciul următor trebuie câștigat. Dinamo este și va fi o echipă de valoare. Au jucători foarte buni, au fost mai buni ca noi azi.

Îi felicităm, asta este! S-a văzut o schimbare la ei, au avut o altă atitudine. Am văzut un alt Dinamo în această seară. Nu ne-a afectat ora în plus de așteptare, dinaintea meciului, doar că a fost destul de frig, nu sunt normale asemenea temperaturi pentru fotbal", a zis Alexandru Mitriță la TV Telekom Sport.

"E cea mai dureroasă înfrângere. Chiar am crezut că vom câștiga Dinamo, aveam un moral bun. Nu ne interesează ce face CFR sau Steaua, noi trebuie să mergem acasă și să analizăm ce am greșit. E clar că a contat mult absența lui Koljici. Îmi doresc ca Dinamo să intre în play-off ca să-mi iau revanșa anul ăsta. Trebuie să uităm acest meci!" Alexandru Mateiu 

Citește și:

CRIZĂ de nervi pe bancă a lui Mircea Rednic! Antrenorul, scos din minți de un jucător: "Chemați-l, bă, în p**a mea"

VIDEO + FOTO Dinamo RESPIRĂ! Victorie entuziasmantă pentru echipa lui Rednic, care demolează Craiova, 3-0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
ucv1948
ucv1948  •  21 Decembrie 2018, 11:33

Pai s-a vazut pe teren ca ii vreti pe dinamo in play off ... Nutrebuia sa mai si declarati asta , blatistilor

fcu1948
fcu1948  •  16 Decembrie 2018, 15:44
Postat de suporterucv pe 16 Decembrie 2018, 14:52

E clar, nu mi-ai raspuns la intrebari !! Dovedesti incompetenta. Am incheiat discutia.

Dacă ai fi avut o bruma de inteligenta, ai fi găsit in răspunsurile mele rezolvarea tuturor frământărilor tale existențiale. Hai ca am glumit, nu ai capacitatea intelectuala sa procesezi ceea ce am scris.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  16 Decembrie 2018, 15:40

Craiova a jucat ca in foarte multe alte etape cu singura deosebire ca nu a sclipt Mitrita (pus sa joace undeva unde sigur nu avea ce face); fara orizont, fara idei de joc, fara combinatii si, mai ales, fara implicare. Cand ii privesti in teren ai senzatia urata ca nu si-au terminat somnul. Priviti cum joaca primele 5-6 echipe ale campionatului si veti vedea ca razbate mereu ideea de joc a antrenorului. Chiar si in cazul lui Dica. La noi te izbeste imaginea apatica a lui Mangia privvind in gol la somnul jucatorilor. Nu se poate asa ceva daca vrem sa avem si vre-un obiectiv. Craiova joaca la fel de la inceputul campionatului si nimeni din conducerea Universitatii nu vede. Daca nu se iau urgent masuri dusurile reci abia ce s-au pornit.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează