FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Miu: "Viteziştii lui Dinamo le vor da mult de furcă fundaşilor Stelei"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Fost stoper al Stelei, Iulian Miu prefaţează confruntarea de foc de miercuri şi mizează pe un rezultat de egalitate în Derby de România.

- Iulian, ce lacune are Steaua în momentul de faţă?

- Roş-albaştrii au probleme în apărare. Perechea Parpas-Baciu nu e sudată suficient. În plus, vor avea de înfruntat o super ofensivă. Andrei Cristea este un jucător exploziv, apoi mai vin din benzi Torje şi Alexe, doi jucători extrem de rapizi cu incursiuni de calitate. Să nu-l uităm nici pe Marius Niculae, un atacant puternic, ce poate oferi şi pase foarte bune.

- În Ştefan cel Mare, Dinamo n-a mai pierdut un derby cu Steaua de şase ani.

- Într-adevăr, însă acum au şanse mari să pună mîna pe toate cele trei puncte. Mizez pe cuplul Kapetanos-Stancu. "Motanul" este într-o formă de zile mari, iar Kapetanos bagă mingea-n aţe cînd nu se mai aşteaptă nimeni. Mie îmi place foarte mult şi Szekely. Se descurcă de minune în banda dreaptă şi centrează excelent. Dacă ar fi un Szekely şi pe partea stîngă, ar fi fantastic.

- Care e pronosticul tău pentru Derby de România?

- Cred că va 1-1. Lupta pentru titlu se va da pînă în ultima etapă. Sînt multe echipe redutabile în fruntea clasamentului, aşa că va fi o luptă pe cinste.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
suk_89
suk_89  •  16 Martie 2010, 17:34

Vitezistii lui Dinamo fiind cine ? in afara de Torje si Andrei Cristea nu e nici unu pe knd la Steaua sunt Szekely, Banel si Stancu.

 •  16 Martie 2010, 15:39
Postat de stel1stu pe 16 Martie 2010, 14:51

dinamo are vitezisti??????? asta-i gluma zilei)))

stoaia are echipa? asta-i o gluma!

 •  16 Martie 2010, 15:20

miu zero fotbalist zero om zero gramatica

Vezi toate comentariile (11)
Comentează