FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VOLUNTARI 2-2

MM a remarcat un fotbalist după egalul cu Voluntari: "El a reușit să rupă ritmul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 23:06

Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a găsit și aspectele pozitive după egalul cu FC Voluntari, scor 2-2.

"Pentru noi singura veste bună e revenirea lui Florin Tănase. A revenit cu o fază la care a obținut un penalty. Când a intrat el s-a schimbat ceva, a reușit să rupă ritmul", a declarat Mihai Stoica la TV Dolce Sport.

Florin Tănase, 22 de ani, a intrat pe teren în minutul 76 în locul lui Muniru și astăzi a bifat primele minute pentru roș-albaștri după 4 luni de inactivitate.

Jucătorul s-a accidentat anul trecut în luna octombrie într-un meci cu CSU Craiova și a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior cu leziune de ligament colateral intern. Stelistul a fost operat la Roma de celebrul doctor Pierpaolo Mariani, care i-a avut printre pacienți și pe Francesco Totti.

Citește și: MM a ieşit la atac după 2-2 cu FC Voluntari: "Viciere de rezultat!" » Avertisment pentru restul echipelor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1731885997060900
Niculae Petre  •  13 Februarie 2017, 08:43

Nu este prima data cand arbitri fac praf un meci .Se doreste oare sa il faca pe Hagi campion cu Viitorul???Aceasta mare echipa care nu are decat cativa suporteri in Ovidiu.Steaua a fost dezavantajata din nou dupa meciul de la Cluj.Sa vedem ce va fi cu Craiova.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează