FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM dă de pămînt cu contestatarii Stelei: "Cînd s-a împărţit caracterul, unii jucau rummy prin cantonamente?":X

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 februarie 2013 20:44

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a răspuns criticilor venite din partea lui Anghel Iordănescu la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, după ce "roş-albaştrii" au obţinut un singur succes în şapte amicale.

"Văd atacurile unora după meciurile amicale şi mă-ntreb ce ar fi făcut dacă n-aveam rezultatele din tur. Chiar aşa, cînd s-a împărţit caracterul, unii jucau rummy prin cantonamente? Unde erau vuvuzelele astea cînd Steaua termina pe 4, pe 6? Am tot tăcut, dar văd că e criticat cel mai bun antrenor pe care l-a avut Steaua în ultimii ani. Antrenor care - ajutat de un staff tehnic de excepţie - a făcut ca echipa asta să joace după ani de zile un fotbal spectaculos şi eficient.

Citeşte şi: Iordănescu dă din nou în Steaua: "Echipa are lacune, jocul deranjează"

Ştiu, o să apară replicile... Că am jucat în divizia C, că am lovit un spectator, că sînt inculpat, că am zis că mai bine stau în cutie de carton decît să mă întorc... TOATE S-AU MAI SPUS!!! Fiţi mai inventivi, hateri! Deocamdată, atîta timp cît am fost la Steaua, s-au cîştigat trofee. Cît n-am fost, nu s-a cîştigat nimic... Consultaţi statisticile ;)", a scris Mihai Stoica pe contul său de facebook.

"Nu am realizat tot ce ne-am propus, dar mergem spre titlu"
Acesta a explicat şi cauza rezultatelor mai slabe din cantonament: "Ştim că e o perioadă grea, ştim că avem probleme, în principal din cauza accidentărilor, ştim că nu am realizat tot ce ne-am propus în perioada asta de transferuri, dar mergem înainte spre titlu. Şi împreună cu adevăraţii stelişti de pretutindeni, cred cu convingere că vom reuşi. Criticii ar face bine să aştepte să nu luăm campionatul ca să aibă argumente, dar mi-e că o să fie dezamăgiţi", a încheiat managerul Stelei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
protech
protech  •  18 Aprilie 2013, 10:52

cand se impartea caracterul tu erai ocupat sa loesti suporterii (da s-a mai zis si se va zice toata viata pentru ca astfel de mizerii te reprezinta) . nenorocitul asta vorbeste de caracter ... incredibil.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  05 Februarie 2013, 11:52

Noi nu suntem inventivi,spunem doar adevarul din trecutul tau.Sigur,toata lumea greseste,dar tu devii din ce in ce mai arogant,te-a furat "valul" rau de tot!Raspunde-ti la doua intrebari:1.oare toata lumea asta se inseala pentru ca e invidioasa pe tine sau mergi din greseala in greseala?2.de ce-ti asumi parte din suucces cand stie toata lumea ca fara Becali nu misca nimeni "in front"? PS... de ce esti atat de mandru de faptul ca lucrezi acolo unde ai zis ca dupa ce scuipi nu mai lingi?

diss
diss  •  05 Februarie 2013, 07:58

Azi e ziua lui Hagi ,implineste 48 de ani! Decat sa va injurati cu MM-ul ,ceva normal dealtfel,mai bine urati lui Gica LA MULTI ANI!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează