FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM despre Stanciu: "Acum l-ați descoperit și voi? Nu știu cât e de actual numărul 10, că a cam dispărut din fotbalul mondial"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 11:05

Mihai Stoica îl laudă pe Nicușor Stanciu, despre care spune că era de așteptat să ajungă la un nivel foarte bun, mai ales că în urmă cu 3 ani a fost artizanul calificării în Champions League, când a marcat două goluri la Varșovia, cu Legia. 

"Prea mult se discută de evoluțiile unui jucător după două meciuri amicale. Indiferent de valoarea adversarului și prestația jucătorilor, meciurile amicale rămân meciuri amicale.

De Nicușor Stanciu se poate discuta de un real număr 10. Nu știu cât e de actual numărul 10, că a cam dispărut din fotbalul mondial, dar se putea discuta de el după foarte multe partide oficiale reușite pentru Steaua.

Nu știu de ce deodată l-am descoperit pe Stanciu după două amicale, chiar dacă e vorba de națională. Dacă stau bine și mă gândesc, în 2013 era unul dintre artizanii calificării Stelei în Liga Campionilor în grupe după partida memorabilă de la Varșovia și atunci avea 20 de ani.

Erau destule motive ca Nicușor Stanciu să fie considerat de perspectivă pentru fotbalul românesc. Mă bucur că și-a făcut un debut perfect la națională și sper din toată inima ca Nicușor Stanciu să facă parte din lotul echipei naționale pentru turneul final", a zis Mihai Stoica la Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (75)
1094349747266638
Cojocaru George  •  30 Martie 2016, 22:28

Nu am citi articolul, nu mă interesează ce declară un infractor cu acte în regulă. De ce îl citaţi? Nu mai sunt oameni de valolare cărora să le cereți părerile? Sincer vă spun să vă fie rușine! Promovați o nonvaloare, un infractor! Ruşine GSP!

1013981461965460
Rafael Mazilu  •  30 Martie 2016, 21:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  30 Martie 2016, 19:05
Postat de nebraska pe 30 Martie 2016, 14:06

***

nuinteleg totusi...lasand la o parte ca sunt...fcsb ist,dinamovist,oltean,banatean etc......chiar nu va e rusine ca scoatem in fata asemenea *** ...infractori cu puscarie,oameni care bat...suporteri,copii,care repara masini de lux cu ranga,care scriu carti doar ptr a pacalii lumea,lume de la care,din buzunarul careia au furat si au facut averi? chiar nu va e rusine sa scoatem in fata asemenea *** ***? mie imi e....nu ca dinamovist...imi e rusine ca om...cand ajung in strainatate si incepe sa zica lumea nu..."hagi romania" ci "becali ..romania" si trage un hohot de ras ironic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează