FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CFR CLUJ 1-1

MM, eşti atent? Sougou a devenit cel mai bun pasator din Liga 1

Sougou a fost la un pas să ajungă la Steaua în această vară, dar a fost refuzat de MM Stoica.
Sougou a fost la un pas să ajungă la Steaua în această vară, dar a fost refuzat de MM Stoica.

Articol de - Publicat sambata, 14 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 aprilie 2012 13:51

După meciul dintre Petrolul şi CFR Cluj, scor 1-1, Sougou a devenit  cel mai bun pasator din Liga 1.

Senegalezul venit în această vară în Gruia i-a oferit un assist lui Ronny la golul din care CFR a scos un punct la Ploieşti şi a ajuns la 11 pase decisive în acest sezon.

În topul celor mai multe pase de gol, Sougou l-a depăşit pe Cătălin Munteanu, jucător care a rămas cu 10 assist-uri. Pe locul trei se află Ciprian Petre (Gaz Metan), cu nouă assist-uri.

Mihai Stoica îl putea aduce la Steaua pe Sougou, dar l-a preferat pe brazilianul Tatu. managerul roş-albaştrilor a explicat de ce nu l-a considerat pe "clujean" bun de Steaua

"Pe Sougou n-am vrut să-l iau pentru că Steaua nu joacă niciodată pe contraatac. În filosofia mea despre fotbal nu există pentru Steaua jucători care să nu poată să se descurce în criză de spaţiu.

Modou Sougou(27 de ani) a fost adus liber de contract de CFR Cluj la începutul sezonului, de la Academica.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 Aprilie 2012, 21:17

*MM* e un papagal.Habar nu are de fotbal.L-a adus anii trecuti pe Elton.Un fel de Tatu .Cu un deget mai micut..inca daca erau extreme rapide mai mergea.Steaua l-a dat gratis pe Kapetanos .Un varf de ..varf.Nu inteleg cum de Steaua cu jucatori ca Tatu,fratii Costea,Dadanae ,pot fi pe locul doi.Si cu *manager* ca MM. Jumatate de echipa a Stelei n-ar avea ce cauta la CFR....In fine la *noi* e ..altfel.

energyzatu
energyzatu  •  15 Aprilie 2012, 07:53

mimi stoica asta se vede vreun murinho dar e vai de steaua lui :))) de ce sa aduci un jucator care paseaza si inscrie cand poti sa aduci un jucator care rateaza ocaziile create de altii ??! tineo tot asa mimi doar esti la zdeaua !!!! poate ii duci acolo unde le e locu in B sa vina fratii costea direct din club la meci :)))))

yppy
yppy  •  14 Aprilie 2012, 21:40

MM Stoica are un IQ de maxim 50.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează