FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

MM la cosul de gunoi

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2007 00:00

Fiecare dosar si fiecare sertar din biroul fostului manager au fost verificate de noua conducere. Despartirea lui MM de Steaua a creat o adevarata disputa intre acesta si cei care au ramas in club. Nu exista aparitie TV a celor doua parti in care sa nu existe acuze, sageti sau ironii. In acest moment este un adevarat razboi rece intre MM si cei din Ghencea, existind mai multe evenimente in ultima perioada care sustin acest lucru:

1. MM linga mucuri de tigari
Argumentul principal ca exista tensiune intre MM si Steaua este ca dupa "divort", biroul managerului a fost pur si simplu luat la puricat. S-a cautat in fiecare sertar, s-au verificat fiecare dosar si fiecare agenda a acestuia. Toate lucrurile lui MM pe care nu si le-a luat, printre care diverse CV-uri, carti de vizita si agende, au fost aruncate pur si simplu la cosul de gunoi, din ordinul lui Becali

2. I-a sters numarul lui Argaseala
Ca replica, MM i-a transmis lui Argaseala ca nu mai are ce discuta cu el, acuzindu-l ca l-a tradat si ca a ramas in continuare in club. Mai mult, MM si-a schimbat numarul de telefon dupa plecarea din Ghencea, insa nu a mai bagat numarul fostului coleg in memoria mobilului.

3. Becali il banuieste
In ultimele zile, patronul Stelei a lansat mai multe acuzatii in directia fostului manager, suspectindu-l ca s-ar afla in spatele dorintelor lui Thereau si Elton de a pleca din Ghencea. "A venit impresarul lui Thereau si MM, in loc sa ma sune, i-a facut programare la secretara. E protocolar acum, ce sa spun! Mi-a zis cind a plecat ca vrea sa devina mai credincios, dar nu e asa, e chiar mai rautacios", a spus Becali despre MM.


Nimeni in biroul lui
Desi MM a plecat de la club de o luna de zile, nimeni din conducerea Stelei nu s-a mutat in biroul aflat la tribuna oficiala a stadionului. Argaseala si Ghiorghisor, cei care ocupa primele doua functii executive in Ghencea la ora actuala, si-au pastrat locurile de dinainte. Cel mai probabil, in biroul fostului manager va urma sa se instaleze viitorul sef, aproape sigur Adrian Ilie.

"Steaua va mai merge, din inertie, un an, dupa care ramine de vazut ce va fi. Eu ma pot lauda cu performante importante in toti cei 3 ani cit am fost manager"
Mihai Stoica

"O sa tin cu Steaua in cupele europene si aici ma opresc"
Mihai Stoica

Cum ar putea arata noua conducere a Stelei
Functia Nume
Patron Gigi Becali
Presedinte CA Valeriu Argaseala
Vicepresedinte CA Iulian Ghiorghisor
Manager general Adrian Ilie
Director executiv Constantin Zotta

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează