FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, MÎINE, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

MM, piua şi în meciul cu Gaz Metan. Are de mers la o nuntă şi un botez

Mihai Stoica nu va fi prezent la meciul Stelei de la Medias pentru ca se duce la o nunta
Mihai Stoica nu va fi prezent la meciul Stelei de la Medias pentru ca se duce la o nunta

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 08 mai 2011 16:03

Mihai Stoica a spus că Marcel Popescu nu este încă director sportiv la echipa din Ghencea. Acesta a menţionat că a urmărit jucători propuşi de procurator, dar că nu va semna cu nici unul dintre ei

 

"Nu m-a trimis nimeni în Portugalia, am fost acolo de trei ori în ultimele patru săptămîni. Nu va aduce nimeni jucători peste capul meu pentru că eu decid pe cine propunem patronului. I-am spus lui Gigi să lucrăm cu Marcel Popescu pentru că înţelege bine fenomenul, iar patronul i-a propus deja colaborarea, dar deocamdată nu este directorul sportiv al echipei. Am trecut pe lista nişte jucători propuşi de Marcel Popescu, dar nu vom lua pe nimeni.

Eu lucrez cu absolut oricine deţine contracte cu jucători care ne interesează. Sîntem foarte aproape să transferăm doi jucători. Nu este adevărat interesul nostru pentru Targino sau pentru Renan.

Singurul motiv pentru care nu am făcut deplasare la Turnu Severin este că am avut avion a doua zi spre Portugalia. Voi sta pe bancă la meciul cu Rapid pentru că sînt în ţară, dar nu merg la Mediaş pentru că merg la o nuntă şi un botez. Nu am avut nici un conflict cu Sorin Cîrţu şi nu am făcut nici o declaraţie care să îl deranjeze. Nici picătura chinezească nu mă mai omoară", a spus Mihai Stoica.

Managerul general a vorbit şi despre posibila venire a lui Toni Conceicao ca antrenor la Steaua: "Nu am făcut nici o ofertă lui Conceicao pentru a veni din vară la Steaua, nici măcar prin intermediul agentului său, Marcel Popescu. Deocamdată, Sorin Cîrţu este antrenorul echipei şi nu am cum să îl deranjez pentru că ne ocupăm de lucruri diferite. După meciul cu Dinamo am considerat că trebuie să mă ocup de campania de achiziţii pentru sezonul viitor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
ciupi0812
ciupi0812  •  04 Mai 2011, 06:37

la partida de dupa cea cu gaz metan va lipsi pentru ca va participa la o sedinta cu parintii!

petrusm
petrusm  •  03 Mai 2011, 19:23

LA ATITUDINE SEAMANA CU PICASSO MAESTRUL MM... CUM VREA DANSUL ASA TREBUIE SA FIE...SA VEDEM CE OPERA CREEAZA LA ANUL PE VREMEA ASTA...

petrusm
petrusm  •  03 Mai 2011, 19:23

LA ATITUDINE SEAMANA CU PICASSO MAESTRUL MM... CUM VREA DANSUL ASA TREBUIE SA FIE...SA VEDEM CE OPERA CREEAZA LA ANUL PE VREMEA ASTA...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close