FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica, euforic: "Campioni am fost, campioni vom fi" » Cine a fost decisiv pentru cîştigarea titlului

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 04 mai 2013 20:47

Steaua a cîştigat campionatul încă din această seară, iar MM Stoica era în culmea fericirii după al 24-lea titlu din istoria clubului.

"Este formidabil cum am reuşit să cîştigăm campionatul, anul viitor vom fi şi mai puternici. Ne vom întări acolo unde trebuie şi am primit promisiuni că oamenii importanţi nu vor pleca.

Reghe a fost numărul 1 fără discuţie. Dacă nu venea el nu apăreau nici metodele astea de antrenament. Este un om foarte talentat, rar am întîlnit un om cu aşa calitate umană", a spus Stoica la Fanatik Show.

MM a postat şi pe facebook un mesaj după cîştigarea titlului cu numărul 24:

" CAMPIONI AM FOST, CAMPIONI VOM FI
PÎNĂ VOM MURI
STEAUA BUUUCUREŞTI ♥
STEAUA, TE IUBESC 24 DIN 24 !!!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
mariuspc
mariuspc  •  06 Mai 2013, 12:12

Felicitari echipei Steaua pentru cistigarea campionatatului. Mimi tu nu ai fost si nu vei fii campion niciodata doar o sluga penibila a celor care iti dau bani indiferent daca este vorba de Becali sau un altul.

danielmed
danielmed  •  05 Mai 2013, 23:33

mm(cu litere mici) ,tu ai cele mai putine merite pentru asta, caraghiosule!

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  05 Mai 2013, 13:22

Dupa 7 ani deumilinte,e de inteles manifestarea lui MM,care acum se lauda ca el a cistigat titlul !!! Campioni pina om muri ??? E foarte optimist ca si dormitul in cutia de carton !!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează