FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

MM Stoica, la munca de jos » Dezvăluiri făcute după eliberare: "Am cărat gamele și am descărcat lemne!"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2016 14:01

Mihai Stoica, fostul manager al Stelei, a vorbit într-un interviu la Antena Stars despre cum a muncit în închisoare și cum și-a petrecut timpul.

"În pușcărie îi poți ignora pe restul deținuților sau poți să-i respecți. În pușcărie am realizat că eram un om de 47-48 de ani și îmi pierdeam timpul cu niște ironii de copil. M-am maturizat mai greu, dar m-am maturizat!

În România notorietatea e un delict, iar în pușcărie ai timp să reflectezi. Am avut totuși o viață mai bună pentru că am făcut ceva ce îmi place. Am făcut selecția pentru echipa penitenciarului și-am câștigat competiția. Gică a condus antrenamentele cu o seriozitate care l-a consacrat toată viața.

Dar am lucrat și la tâmplărie la Rahova, am dus în fiecare dimineață gamelele, vesela deținuților de unde primeau mâncare. Am descărcat camioane de lemne, am făcut muncă necalificată!", a declarat Mihai Stoica, pentru Antena Stars.

Citește și: Declarații șocante făcute de Mihai Stoica » Clipele grele prin care a trecut fostul manager al Stelei: "Am fost dependent"

Mihai Stoica, 50 de ani, a fost eliberat pe 15 februarie, după ce a fost încarcerat pe 4 martie 2014, în "Dosarul Transferurilor", fiind condamnat la trei ani și sase luni de închisoare.

În timpul petrecut în închisoare, Stoica a scris patru cărți, pentru care i-au fost reduse 120 de zile din pedeapsă. În plus, alte 94 de zile i-au fost reduse pentru că a lucrat la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava și a antrenat echipa de fotbal.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
884232048281235
Itu Valer-Octavian  •  23 Martie 2016, 15:30

n-ai mai bătut pe nimeni pe-acolo ori n-ai avut paznicii cu tine?

steaua.libera
steaua.libera  •  22 Martie 2016, 17:49

Tot el, ma, tot el...

423943391114861
Geri Sorin  •  22 Martie 2016, 16:59

cred ca ar fi timpul pentru inca o perioada de*reflectare*

Vezi toate comentariile (15)
Comentează