FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica la ora adevărului: „M-am înșelat cu Răzvan Marin și i l-am propus pe Rednic lui Becali”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2019 20:27

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a recunoscut că a greșit că nu l-a transferat pe Răzvan Marin la formația roș-albastră, după ce în urmă cu 2 ani declara că-l preferă la națională pe Ovidiu Popescu în detrimentul lui Marin. Oficialul a dezvăluit și faptul că l-a propus pe Mircea Rednic la FCSB.

„I-am propus lui Gigi in 2016, dar Gica Hagi a gasit o alta varianta pentru el mai buna. Nu s-a pus problema ca el nu a vrut sa vina. Petre (n.r. tatăl lui Răzvan) a petrecut cei mai frumosi ani din cariera la Steaua, si copilul bineinteles ca era stelist. Eu nu credeam că Răzvan Marin poate ajunge la un club ca Ajax. S-a plătit o sumă foarte importantă pentru transferul lui. Tocmai de-aia am tăria să recunosc că am greșit că nu i-am văzut în detaliu calitățile. Acest copil are un bun simț ieșit din comun.

Când s-a dus să semneze cu Ajax nu s-a dus cu un tatuaj pe gât sau cu vreo geacă nu știu cum. S-a dus cu un pulover și o geacă închisă până-n gât. Am rămas impresionat. Când vezi așa ceva spui direct că n-are cum să nu ajungă fotbalist. Răzvan nu pierde mingea, ceea ce pentru români e o problemă. Poate ajunge un fotbalist foarte mare de la Ajax.

Moruțan n-are niciun tatuaj. Dacă Dennis Man are un tatuaj cu fratele lui, reprezintă o chestie care-i leagă. Îmi plac tatuajele, dar... Dacă am de ales între doi jucători care au aproximativ aceleași calități și costă la fel, eu îl aleg pe cel cu mai puține tatuaje. L-am văzut pe Quaresma, are lacrimi pe obraz tatuate. Cred că a trecut vremea tatuajelor”, a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

„Eu la echipa naţională, în meciuri de luptă, aş prefera un jucător agresiv şi puternic (gen Ovidiu Popescu) unui fotbalist tehnic şi rafinat ca Răzvan (pe care n-am să încetez să-l apreciez, dar căruia i-aş recomanda să vorbească mai puţin cu ziariştii)” spunea MM Stoica în 2017

L-a propus pe Rednic la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit astăzi că l-a propus pe actualul tehnician al lui Dinamo la FCSB: „Eu la un moment dat i-am propus lui Gigi să aibă o discuție cu Mircea Rednic. El e atuul lui Dinamo acum”.

Gazeta Sporturilor titra pe prima pagină, pe 11 mai 2017, că Mircea Rednic a fost propus la cârma lui FCSB în locul lui Reghe.

pagina 1
Pagina 1 din Gazeta Sporturilor din ziua de 11 mai 2017

Citește și:

Răzvan Marin i-a spus NU lui Gigi Becali și a ajuns în elită! Florin Tănase, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman s-au sabotat la FCSB

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  10 Aprilie 2019, 08:52

Nu este pentru prima data cand MM se inseala !! Bine ca Marin nu a ajuns la Fcsb pentru ca nu ar mai fi ajuns in viata lui la Ajax !!

1740017484
Bleotu Gheorghe  •  10 Aprilie 2019, 08:30

Am o rugaminte pentru domnii H.Duckadam, MM, Teja: Am o impresie f. buna pentru domnul Gigi Becali, pentru actele dansului caritabile, pentru ca este un adevarat roman.... dar rugamintea mea pentru dansul este sa nu ii mai critice pe jucatori in masmedia. Desigur ca respect parerile dansului dar este bine sa le faca in privat, alaturi de dv. Sunt jucatori care pot fi afectati!! In plus jucatorii care ar fi dorit sa vina la FCSB nu o mai fac pentru ca nu doresc sa li se distruga cariera, de frica sa nu fie criticati in public. Desi sunt foarte buni!!

ali.bec
ali.bec  •  10 Aprilie 2019, 08:06

Da doamne sa aibă parte de cit mai mulți tatuați. Cu precădere la Jilava sau Poarta Albă. Bruno

Vezi toate comentariile (13)
Comentează