FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB ia în calcul schimbarea sistemului pentru un jucător: „Arată prea bine, e excepțional”

Malcom Edjouma, mijlocaș FCSB
Malcom Edjouma, mijlocaș FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2022 11:51 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2022 12:24

MM Stoica (57 de ani), managerul de la FCSB, este impresionat de forma lui Edjouma (25 de ani) și îl vede titular în viitorul sezon.

Mihai Stoica l-a lăudat și pe Adrian Șut, celălalt mijlocaș central important din lotul celor de la FCSB, și declară că echipa lui Petrea ar putea schimba sistemul, astfel încât Edjouma și Șut să joace împreună.

Mihai Stoica explică de ce Andrei Vlad a pierdut postul de titular la FCSB: „Nu vreau un astfel de portar”
FCSB
Mihai Stoica explică de ce Andrei Vlad a pierdut postul de titular la FCSB: „Nu vreau un astfel de portar”

MM Stoica, impresionat de Edjouma

„Ce văd acum este că un jucător adus în iarnă şi care n-a intrat rău, dar care la un moment dat pierduse echipa în sistemul 4-3-3, e vorba de Edjouma, care arată excepţional.

Dacă arată aşa, iar Şut arată şi el foarte bine, nu cred că ne vom permite luxul să nu-i folosim, cred că vom juca cu ambii titulari. Schimbăm sistemul, în principiu. E foarte bine să avem două sisteme. Arată prea bine, chiar prea bine!

Dacă îi ai pe toţi, cineva va sta. Nu va fi Olaru şi nici Octavian Popescu. Olaru poate să joace şi dreapta, orice. Noi am tras concluziile pripit după un meci în care am vrut să-l folosim acolo, cu Craiova la Bucureşti. Dar e jucător prea bun (n.r. - Edjouma)”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Edjouma joacă la FCSB din iarnă, când a fost adus de la FC Botoșani. Mijlocașul a fost titular în primele meciuri la echipa lui Petrea, dar după înfrângerea cu Universitatea Craiova, 0-2, din 3 aprilie, acesta a prins maximum 45 de minute pe meci.

330.000 de euroa plătit FCSB pentru transferul lui Malcom Edjouma

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB - FC Sfântu Gheorghe » Primul amical al verii pentru roș-albaștri

FCSB e pregătită să mai renunțe la un jucător important + Detaliile afacerii Valentin Gheorghe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
Dobermannul
Dobermannul  •  29 Iunie 2022, 16:04

"Ca statisticile reale facute de ziarele de sport au aratat ca fcsb a fost cea mai avantajata echipa de catre arbitri." Exact asta au facut ziarele de sport. Au oferit inainte de penultima etapa o statistica care sa justifice cele doua ofsaiduri nesanctionate de fluierasi su care au dus titlul la Cluj cu toate ca CFR-ul a pierdut in fata FCSB ambele partide din play-off.

befree
befree  •  29 Iunie 2022, 15:53
Postat de 1947forever pe 29 Iunie 2022, 15:08

statistica zice ca nu ni s-au dat vreo 10 penaltiuri clare. ai grija ce iti doresti. cu var, tanase e golgeter detasat, iar cfr e ciuca batailor

Statistica clubului fcsb? Ca statisticile reale facute de ziarele de sport au aratat ca fcsb a fost cea mai avantajata echipa de catre arbitri.

1947forever
1947forever  •  29 Iunie 2022, 15:08
Postat de romeo_daniel7 pe 29 Iunie 2022, 14:40

Acum era ocazia sa îl vândă pe Tănase...acum este golgheter...dacă întra VAR-UL nu mai beneficiază de penalty...asta înseamnă că nu va mai prinde nici locul 5 ... Ce sistem sa schimb? Pai cu Crețu și Șut titulari nu ai nici o șansă..

statistica zice ca nu ni s-au dat vreo 10 penaltiuri clare. ai grija ce iti doresti. cu var, tanase e golgeter detasat, iar cfr e ciuca batailor

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close