FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica s-a supărat! Mesaj categoric după conferința lui Becali: "Nu a fost normal!"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 16:54

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, s-a declarat nemulțumit de faptul că Gigi Becali l-a criticat pe Lucian Filip în conferința de prezentare a lui Mihai Teja. (Detalii AICI)

După ce Becali a dezvăluit că Mihai Teja i-a spus că FCSB nu poate avea posesie cu Lucian Filip la mijloc, MM Stoica a intervenit și a spus că patronul a greșit.

"Nu a fost normal ca Gigi să spună asta. Mihai Teja nu a pus problema de Filip, ci a cerut un alt profil de mijlocaș central. Filip e un jucător pe care noi ne bazăm pentru că e foarte important pentru noi.

Eu mă bucur că s-a vorbit despre asta. Filip e cel mai bine mobilat intelectual și are cel mai greu cuvânt în vestiar!", a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Citește și:

Becali, dezvăluiri incredibile cu MM în rolul principal: "Plângea când a auzit că nu vine Alexa! Îmi zicea la telefon: «Băi Gigi, plâng de bucurie»" + Reacția lui Stoica

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
952030968311337
Pavel Danut  •  28 Decembrie 2018, 13:22

Vezi tu de turma lu credinciosu gigel că iar nu o să luați campionatul cu distrugători man ,coman şi simulatorul tănase ,DDB vă râcâie în stomac !

zagna
zagna  •  28 Decembrie 2018, 13:18

Vorbesti aiurea, ca de obicei, mimisor ! Filip nu e jucatori de posesie.(punct). Filip nu e lider la echipa, altfel nu exista cazul cand un coman s-a ...pe el. Gandeste-te ce ar fi patit tanarul filip sa-i fi spus asta Capitanului Radoi… Iar expresia "mobilat intelectual" este de toata jena.

952030968311337
Pavel Danut  •  28 Decembrie 2018, 13:16

Gigel cel care se declară credincios şi smerit? este cel mai mare turnător şi bârfitor din fotbalul Românesc!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează