FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM visează iar la Conceicao! Levy e în pericol la fiecare meci!

Antonio Conceicao
Antonio Conceicao

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 12:45

Israelianul va fi demis dacă echipa mai calcă strîmb în perioada imediat următoare şi Mihai Stoica l-a trecut iar pe portughez în capul listei cu înlocuitori posibili


Antonio Conceicao e iar favorit să preia conducerea tehnică a Stelei. Lusitanul n-a mai venit în vara trecută, cînd a ales să continue la FC Braşov, iar Steaua l-a numit pe Ronny Levy. Dar poate să ajungă la Bucureşti acum, în locul israelianului ameninţat cu demiterea din cauza rezultatelor slabe. Toni e pe placul lui Mihai Stoica şi managerul îl ia deja în calcul ca soluţie imediată în eventualitatea în care Levy va fi dat afară curînd.

Conceicao e liber de contract acum, fiindcă s-a despărţit de Braşov, club cu care ajunsese în conflict. Iar MM nu mai e susţinătorul lui Ronny. El l-a adus pe israelian, dar se dezice de el în situaţia de criză în care a ajuns Steaua. Stoica evită în acest fel să fie judecat "la pachet" cu Levy şi acuzat în egală măsură. Toni e disponibil să vină în locul israelianului şi e privit ca o soluţie potrivită şi fiindcă el cunoaşte bine jucătorii din lot. A antrenat deja două formaţii româneşti, pe CFR Cluj şi pe FC Braşov, deci ştie şi campionatul.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
andreifan
andreifan  •  20 Septembrie 2011, 20:24

De ce nu va dati seama ca Levy nu are nicio vina? Omu daca nu are echipa nu poate sa castige. Cu jucatori precum Tanase si alti "creieri" asemanatori nu poti face performanta si rezultate bune. Incercati sa priviti fotbalul si sa ganditi in acelasi timp chiar daca este foarte greu. Unora le este imposibil sa alerge si sa respire in acelasi timp, unul dintre ei este Tanase.

imperator
imperator  •  20 Septembrie 2011, 15:49
Postat de zadkiel pe 20 Septembrie 2011, 15:15

Poate sa vina si Dumnezeu, cu menajeria Steaua-Fecali, nu se poate lucra! Sa plece satanistul Fecali la el in Pipera si sa ne lase in pace!

zadkiel si asa nu prea ai tu ce face si mai tot timpul esti revoltat , nu ai vrea sa-i faci ciobanului de petrecanie ? Si nu te vom uita in veci , intri in istoria Stelei precum eroii cazuti in 90 !

archenemy
archenemy  •  20 Septembrie 2011, 15:15

Grigoras face o mare prostie daca vine la Steaua.... lasati-l acolo unde e ca face treaba buna... dupa urziceni, cfr, otelu urmeaza pandurii.... :D

Vezi toate comentariile (16)
Comentează