FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Ofertă tare pentru Daniel Paraschiv » Toate detaliile transferului internaționalului de la Hermannstadt Sibiu

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 15:13 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 16:09

Din informațiile GSP.ro, maghiarii de la MOL Fehervar i-a oferit lui FC Hermannstadt 800.000 de euro, iar lui Daniel Paraschiv, 24 de ani, un contract pe 3 sezoane și un salariu cifrat la 15.000 de euro pe lună.

Transferul lui Daniel Paraschiv de la FC Hermannstadt la MOL Fehervar intră în linie dreaptă. Maghiarii, care se interesaseră de serviciile atacantului și în mercato hibernal, au revenit la fel de hotărâți să-l transfere. Din informațiile Gazetei, afacerea se anunță profitabilă și pentru sibieni, și pentru jucător.

Șoc pentru Dinamo: s-a cerut retragerea licenței de Liga 1! » Gazeta are documentul oficial
FC ARGEȘ - DINAMO
Șoc pentru Dinamo: s-a cerut retragerea licenței de Liga 1! » Gazeta are documentul oficial

Daniel Paraschiv, de la zero la 800.0000

MOL este dispusă să plătească 800.000 de euro în schimbul lui Paraschiv, exact cota sa de piață din acest moment pe transfermarkt.de. Bani frumoși, în condițiile în care Sibiul l-a luat gratis de la CFR Cluj în ianuarie 2021, când încă evoluau în Liga 2. Mai întâi sub formă de împrumut, iar după promovarea în L1, definitiv, oferindu-i un contract până-n 2025.

Daniel Paraschiv, salariu cu 8.000 de euro mai mare decât la FC Hermannstadt

Și acordul propus de maghiari golgheterului lui Hermannstadt este decent. Potrivit unor surse ale Gazetei, e vorba despre 3 ani de contract și un salariu de 15.000 de euro lunar, cu 8.000 de euro mai mare decât a câștigat la Sibiu.

Sub comanda lui Marius Măldărășanu, Paraschiv a înscris 14 goluri pentru ardeleni în 2022/2023, în cele 39 de partide disputate în Superliga: 10 în sezonul regular, 4 în play-out.

Îl regret pe Paraschiv. Nu pleca de aici dacă îl vedeam, nu îl lăsam. E cel mai bun atacant român.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Daniel Paraschiv, dorit și de Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

În iarnă, Hermannstadt a avut o ofertă pentru el de la Dinamo Kiev: 1,2 milioane de euro. Însă Paraschiv a refuzat să plece.

„Când am auzit de interesul lui nea Mircea Lucescu, am făcut încântat. Dar nu știu exact care e situația la Kiev. Nu aș vrea să merg acolo și să stau neliniștit. Trebuie să mă gândesc și la familia mea. A fost o decizie destul de greu de luat. Până acum m-am gândit să nu dau curs ofertei. E un context aparte. Nu știu dacă sunt dispus să risc”, declara Daniel Paraschiv.

1 selecțieare Daniel Paraschiv în reprezentativa României. La debutul în amicalul cu Moldova (5-0), din 20 noiembrie 2022, a înscris un gol și a dat o pasă decisivă

Citește și: 

Măsuri drastice luate de FC Argeș, înainte de returul cu Dinamo

FCSB, ofertă neașteptată pentru un stoper de 35 de ani! » Cine este fundașul central dorit de Gigi Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  02 Iunie 2023, 17:02

Ciobi, ce faci ma, dormi?

dodo001
dodo001  •  02 Iunie 2023, 16:01

Nu accepta , salariul e mic, cam atat avea la CFR Cluj

Vezi toate comentariile (2)
Comentează