FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Momentul în care Răzvan Lucescu și-a supărat tatăl: „O rușine incredibilă! Înfiorător m-am simțit”

Răzvan Lucescu (52 de ani), antrenorul lui PAOK, a povestit un episod neștiut din tinerețea lui.
Răzvan Lucescu (52 de ani), antrenorul lui PAOK, a povestit un episod neștiut din tinerețea lui.

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 22:56 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 23:12

Răzvan Lucescu (52 de ani), antrenorul lui PAOK, a povestit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, un episod neștiut din tinerețea lui.

Întrebat dacă și-a făcut vreodată familia de rușine, Lucescu Jr. a dezvăluit cum a luat bani de la tatăl lui, pe-atunci antrenor la Pisa, în Italia, fără să-i spună înainte.

Adrian Porumboiu, interviu exploziv: „De ce a rezistat doar Becali în fotbal? Fiindcă statul, prin ANRP, i-a făcut lui cadouri, nu nouă!”
INTERVIU
Adrian Porumboiu, interviu exploziv: „De ce a rezistat doar Becali în fotbal? Fiindcă statul, prin ANRP, i-a făcut lui cadouri, nu nouă!”

Razvăn Lucescu: „O rușine incredibilă! M-am simțit înfiorător”

„În 1991, după Revoluție, după primul an al tatălui meu în Italia ca antrenor, el a strâns niște bani pentru o investiție. Mi-a zis și mie unde sunt banii, iar eu am luat de acolo o sumă fără să-i spun.

Când s-a întâlnit cu prietenii lui pentru a stabili ce e de făcut cu acei bani, l-am chemat pe unul dintre ei și i-am zis cât am luat. I-am promis că-i pun la loc mâine, doar voiam să mă ajute. 

Numai că un alt prieten prezent la masă a înțeles că ceva nu e în regulă. Iar tata s-a prins și el: «Răzvan, aici sunt mai puțini bani!». Am înghețat, m-am simțit groaznic, a fost un lucru la care nu m-am așteptat, înfiorător m-am simțit, o rușine incredibilă!”, a povestit Răzvan în timpul emisiunii.

Răzvan Lucescu: „Cuvintele lovesc mai tare decât palmele”

Întrebat despre modul în care Mircea Lucescu îl pedepsea când era mic, Luce Jr. a precizat că tatăl lui apela întotdeauna la cuvinte, nu la violență:

Cuvintele lovesc mai tare decât palmele, rămân adânc înfipte în memorie, sunt cuvinte care provoacă un efect pozitiv. Palmele pot rămâne drept traume și provoacă un efect negativ”.

Răzvan Lucescu, despre...

  • celebritatea tatălui său: „Faptul că el a fost cine a fost mi-a deschis calea către fericire. Eu fac ceva ce mă pasionează. Pentru a fi fericit, trebuie să faci cu dragoste ce faci. E și datorită lui”
     
  • presiunea numelui Lucescu: „Azi nu mai pune presiune pe mine acest nume. Era o presiune în perioada adolescenței, la începutul carierei de jucător, apoi la începutul carierei de antrenor. Au fost momente mai puțin plăcute de-a lungul timpului. Felul în care mă privea lumea... Îmi spuneau unii: «Sună-l pe tac-tu la pauză, îți face tac-tu strategia, prietenul acela e cu tine din interes, fetele se uită la tine din interes», au fost lucruri neplăcute. Acum mă fac să zâmbesc, însă am trecut prin mari frustrări”
     
  • banii de buzunar în copilărie: „Părinții m-au răsfățat. N-am avut lipsuri, n-am fost refuzat. E adevărat că tatăl meu, participând mai puțin la viața mea, se simțea obligat să-mi facă pe plac sau să nu mă refuze. Cea care cu adevărat era în spatele lui era mama. La 14 ani îmi permiteam să merg și cu taxiul, dacă simțeam că întârzii la antrenament”

Citește mai multe știri de actualitate:

Adrian Porumboiu, interviu exploziv: „De ce a rezistat doar Becali în fotbal? Fiindcă statul, prin ANRP, i-a făcut lui cadouri, nu nouă!”

Varianta oficială prezentată de CFR Cluj în privința absenței lui Omrani din cantonament + „Divorțul” de Alibec, o certitudine

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
189875732656829
Constantin Trascu  •  17 Ianuarie 2022, 11:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  17 Ianuarie 2022, 03:37

Deh... e genetic... sangele apa nu se face...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează