FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Moraes, ăla mic, de respiră greu! » Brazilianul s-a făcut de rîs la primul antrenament cu ŢSKA Sofia

Brazilianul a rezistat doar şapte ture de teren la primul antrenament
Brazilianul a rezistat doar şapte ture de teren la primul antrenament

Articol de - Publicat miercuri, 29 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2011 10:20

Atacantul sud-american s-a sufocat după doar 7 ture de teren la testul de rezistenţă pe care antrenorul bulgarilor l-a comandat în prima zi de pregătire.

Steaua a terminat deja primul stagiu de pregătire şi îl va începe sîmbătă pe al doilea, însă cea mai importantă achiziţie a verii, Junior Moraes, nu numai că nu s-a pregătit deloc alături de viitorii săi colegi, dar a şi debutat cu stîngul în această vară. S-a prezentat luni la reunirea lui ŢSKA Sofia, echipă prin intermediul căreia va ajunge în Ghencea, şi s-a făcut de rîs chiar de la primul antrenament.

Antrenorul bulgarilor, Milen Radukanov, a solicitat tuturor jucătorilor un test de rezistenţă şi i-a pus să alerge 15 ture de teren, adică aproape 6 kilometri. Puţini au reuşit să termine în picioare, însă Moraes a întîmpinat dificultăţi serioase. El s-a oprit la mai puţin de jumătate din distanţă, avînd probleme de respiraţie. Aproape prăbuşit pe gazon, a solicitat intervenţia medicilor, care i-au dat îngrijiri şi l-au scos pe margine.

"E, pe undeva, normal ca un jucător care a luat o pauză atît de mare să nu aibă o condiţie fizică OK" a fost comentariul medicilor grupării bulgare. După ce şi-a revenit, Moraes a participat şi la jocurile cu mingea, de astă dată impresionîndu-i pe jucătorii lui ŢSKA prin tehnica sa.

Decizia FIFA vine pe 10 iulie

Deşi Moraes a început pregătirea cu ŢSKA Sofia şi e aşteptat la Steaua, va mai dura pînă cînd brazilianul va afla exact dacă are dreptul să semneze cu gruparea din Ghencea. FIFA va anunţa un verdict în cazul său pe data de 10 iulie, cu doar o săptămînă înaintea Supercupei Steaua - Oţelul şi cu două înaintea primei etape din Liga 1.

Cum şi-a petrecut Moraes ultimele 4-5 luni

Moraes a efectuat pregătirea de iarnă cu Bistriţa, după care a continuat-o cu Metalurg Doneţk, echipă cu care s-a şi antrenat pe parcursul primelor două etape din Ucraina. De la finalul lui martie pînă acum însă, el nu s-a mai pregătit deloc în cadru organizat. În schimb, a fost preocupat de alte lucruri.

207 zile au trecut de cînd Moraes a jucat ultimul meci oficial: Gloria Bistriţa - Poli Timişoara 3-3, disputat pe 4 decembrie 2010

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
l0gan..
l0gan..  •  29 Iunie 2011, 09:33

:))))))il vrei la steaua ?

myty77
myty77  •  29 Iunie 2011, 08:02

Poate să ajungă în ghencea dar nu o să găsească pe nimeni acolo că steaua a plecat.

adiro96
adiro96  •  29 Iunie 2011, 07:08

Il vrei pe Moraes lesinatul la Steaua?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează