FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Moruțan îi transmite un mesaj lui Becali: "Eu sunt pregătit pentru presiunea de la Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 22:18

Patronii celor de la FCSB și FC Botoșani au anunțat că s-au înțeles pentru transferul lui Olimpiu Moruțan în București, rămânând doar ca jucătorul să-și dea acceptul.

Mijlocașul de 18 ani îi transmite lui Becali că va fi pregătit să suporte presiunea de la FCSB dacă transferul se va oficializa.

"Cluburile s-ar fi înțeles, rămâne să se mai înțeleagă cu mine. Aștept să văd ce oferte vor mai veni și voi vedea apoi ce voi face. Acum am câteva zile de vacanță și voi vedea după aceea.

Trebuie să mă gândesc foarte bine, pentru că merg la un club foarte mare. Sunt pregătit pentru presiunea de acolo. N-am vorbit cu Golofca. O să-l întreb de ce n-a reușit acolo", a declarat Moruțan la TV Telekom Sport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  16 Decembrie 2017, 00:38

E pregatit pentru presiunea de pe banca.

aius
aius  •  16 Decembrie 2017, 00:21

MINCIUNI ! A zis ca inca mai asteapta oferte,si inca nu a semnat cu fcsb !!!lasa-ti linguseala asta,fata de cioban!Terminati odata !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează