FOTBAL  »  Superliga  »  CHELSEA - CFR CLUJ, MARŢI, ORA 21:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Moş CFR

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 decembrie 2008 00:00

Gaspar Erno, cel mai în vîrstă suporter în viaţă al feroviarilor clujeni, a aniversat de Sfîntul Nicolae, o sută de ani!

Preşedintele Iuliu Mureşan l-a vizitat ieri pe cel mai în vîrstă suporter în viaţă al lui CFR Cluj. Gaspar Erno a trecut ieri, chiar de Sfîntul Nicolae, de bariera celor o sută de ani! Viaţa lui Gaspar se confundă practic cu istoria clubului CFR, acesta fiind cu doar un an mai în tînăr decît echipa sa favorită. Inginer de profesie, Gaspar Erno a proiectat peste 50 de poduri şi viaducte. El a contribuit şi la proiectarea vechii arene din Gruia, inaugurată în 1973 la un meci cu naţionala Cubei. :)

Fan Anca
În ciuda vîrstei înaintate, Gaspar Erno este la curent cu meciurile echipei şi i-a cerut preşedintelui Iuliu Mureşan să se întoarcă cu o victorie de la Londra ;). "Pînă cînd am putut să umblu, n-am ratat nici un meci al echipei. Eram prezent chiar şi la jocurile de liga a treia pe stadion. Arbitrul nu fluiera startul meciului pînă nu mă vedea în tribună. Victoria de la Roma a fost cel mai frumos cadou ca suporter de-o viaţă", a mărturisit Gaspar, care este un fan declarat al lui Adrian Anca, fostul atacant al feroviarilor. Bătrînul a amendat însă şi evoluaţia mai ştearsă a jucătorilor din meciul de campionat: "Domnule Mureşan, transmiteţi-le jucătorilor că aştept de la ei să cîştige din nou titlul şi să nu mai fie obosiţi":D

Cadou, un LCD
Deoarece vederea i-a fost afectată în ultimii ani, Iuliu Mureşan a fost vizibil impresionat de povestea suporterului de 100 de ani şi a decis să-i facă un cadou special. "Pentru că nu vede bine o să-i fac cadou un televizor performant zilele acestea pentru a putea urmări partida cu Chelsea. I-am promis ca în primăvară o să-l invităm special la un meci ca să simtă atmosfera şi să vadă noua arenă din Gruia", a spus oficialul feroviarilor.


"În toată viaţa mea de 100 de ani am avut două pasiuni: construcţia de poduri şi fotbalul"
Gaspar Erno, suporter CFR Cluj

"M-a surprins faptul că la vîrsta sa este un tip foarte lucid şi este la curent cu rezultatele şi evoluţia jucătorilor"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
 •  07 Decembrie 2008, 18:41

decat un LCD mai bine niste bani pt plata intretinerii si cheltuielile de Sarbatori.

 •  07 Decembrie 2008, 10:40

@ Ultras: lasa ca e mai bine sa te cheme banel nicolita, nume de colorat din staul "A.na.le"!... hahahahahahahahha

 •  07 Decembrie 2008, 09:42

bah frate cum draack poti sa zici ca suporterii lu' U sunt olteni =)) ....doamne ...astia sunt infratiti cu dinamo deci e exclus ca vreun oltean adevarat sa tina cu ei .asa ca cicocu mik ;) ..... FORZA STINTA ....U drum bun in C ;)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close