FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ

UPDATE Edi Iordănescu are probleme medicale » Ce spun jucătorii lui Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 18:05

Edward Iordănescu (41 de ani) a lipsit motivat de la antrenamentele echipei Gaz Metan Mediaș, acuzând niște probleme medicale.

update 21:40

Răzvan Pleșca, portarul lui Gaz Metan, a vorbit despre situația lui Edi Iordănescu.

„Nu a venit la antrenamente. Ni s-a spus că are mici probleme. Nu cunosc natura lor. A avut câteva probleme și poate a decis să facă mai multe investigații.  

Noi suntem alături de el. Nu ne afectează lipsa lui, nu uităm în câteva zile ce am lucrat cu el. Știu că vorbește mereu cu secunzii lui și știe tot ce e la echipă. Sperăm să se facă repede bine”, a declarat Răzvan Pleșca la TV Telekom Sport.

Știrea inițială:

În ultimele luni, antrenorul medieșenilor ar fi avut probleme cu tensiunea și ar fi acuzat stări de moleșeală, informează TV Telekom Sport.

De pregătirea echipei Gaz Metan se ocupă acum staff-ul lui Edi Iordănescu, iar tehnicianul ar putea lipsi de pe bancă la următoarele două meciuri din Liga 1, cu Sepsi și FC Botoșani.

În urma incidentelor din prima etapă și reacțiilor nervoase la adresa arbitrului, Edi Iordănescu a fost suspendat două etape, pentru meciul cu Hermannstadt (câștigat cu 2-0) și următorul, cel cu Sepsi.

Gaz Metan Mediaș - Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă sâmbătă, 27 iulie, de la ora 18:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

VEZI ȘI:

DINAMO // EXCLUSIV Ultimele detalii despre starea lui Eugen Neagoe: cine l-a vizitat azi la Floreasca

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 Iulie 2019, 20:39

Nu cumvaa... Bogdan Andone... nu se simte prea bine?!

mrtweaks
mrtweaks  •  23 Iulie 2019, 19:36

"Noroc" cu Neagoe... Acum puteti sa ne faceti articole de cate ori are unu vreo unghie incarnata sau ii curge nasucu. Oameni fara coloana!

engonga
engonga  •  23 Iulie 2019, 18:58

ma dar toti s-au imbolnavit asa subit?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează