FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Motivul pentru care Alibec a fost exclus din lot » Gigi Becali a spus tot: "L-am iertat de toate, dar peste asta n-am putut trece"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 13:19

Denis Alibec (27 de ani) se antrenează separat, după ce a fost exclus din lot de Nicolae Dică, în timp ce Gigi Becali îi caută disperat echipă.

Patronul de la FCSB susține că-i va anula amenda de 67.000 de euro dictată lui Alibec, doar dacă va reuși să-l vândă. Becali a explicat și care a fost motivul pentru care l-a exclus definitiv din lot pe Alibec.

"Dacă nu rămâne la FCSB, anulez amenda. Dacă rămâne, rămâne și amenda. Cel mai rău a greșit la obrăznicia cu Dică. Faptul că îi vorbești obraznic antrenorului înseamnă că ai trecut și peste mine, și peste toată lumea. Asta n-am iertat, cearta cu antrenorul. Și poate și cu MM. În rest, l-am iertat de toate", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și: EXCLUSIV Război deschis între FCSB și Denis Alibec! Clubul cere o sumă uriașă și a făcut raport la Comisia de Disciplină! Fotbalistul se apără cu avocații

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  26 Iulie 2018, 14:32

Am dat copy-paste la ceea ce a publicat gesepe!!! Greseala la tastat!! " În ie rest, le-amrtat pe toate"...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează