FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Motivul pentru care Fabbrini nu va merge niciodată la FCSB » Ofertă pentru cel mai în formă jucător din Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 20:16

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, anunță că Fabbrini ar putea pleca în vară, însă nu la CFR sau FCSB, care l-au mai dorit, ci în străinătate. Recunoaște că a avut o ofertă în iarnă, de la arabi, însă a refuzat să-l dea. 

„Am avut ofertă pentru el în iarnă de la arabi și dacă n-aș mai fi avut șanse la play-off eu l-aș fi dat. Dar așa am ales să-l păstrăm pentru că iată, putem intra în play-off. 

Nu știu dacă pleacă la FCSB. Dacă va continua să joace tot așa, sau poate să fie și mai bun, ar putea pleca în străinătate. În principiu, în România n-ar mai vrea să rămână.

El e un tip mai complicat, dacă nu joacă se cam supără, deci nu e OK să meargă la FCSB. Dacă se ia patronul de el, a plecat. Lui îi place la Botoșani, pentru că are libertate”, a zis Valeriu Iftime la TV Digi Sport. 

CITEȘTE ȘI:

Dinamo a luat țeapa anului! Cum a dat cu piciorul aducerii lui Fabbrini și Ongenda pentru a-l lua pe Delorge, dat afară deja de la echipă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
magic4ever
magic4ever  •  20 Februarie 2019, 11:52

Sper sa nu intre Botosani in play-off pentru ca FCSB va avea 6 puncte asigurate fara efort si au sanse mari sa ii incurce pe CFR & Craiova...

mosvasile
mosvasile  •  20 Februarie 2019, 09:27

Pentru ca jucatorul nu este al lor,fiind doar imprumutat la ei, iar salariul este platit de Birmigham!Altfel il refuza el, tocmai pe cel pe care l-a lingusit ca ar fi ... "salvatorul fotbalului romanesc"?

adriann_
adriann_  •  20 Februarie 2019, 00:01
Postat de digei pe 19 Februarie 2019, 23:06

La FCSB te ingropi, te duci sperand ca vei pleca mai sus dar te blocheaza Becali. Alibec ce a patit? Bizonul la fel. Au pierdut ocazii cu care nu se vor mai intalni. FCSB a ajuns de la acea oportunitate cauitata de toti, o fundatura de care cei cu creier se feresc.

Asta ca sa nu mai vorbim ca nici un om care are cat de cat demnitate nu se duce sa-si bata joc de el un cioban recent iesit din puscarie...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează