FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB 0-1

Mulțescu, atac frontal la arbitri: "Inimaginabil! Trebuia să avem 5-0 la pauză. Să tot fii campion, așa!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 22:42

Gheorghe Mulțescu a criticat arbitrajul la finalul meciului pierdut de CS U Craiova în fața FCSB-ului, scor 0-1, și susține că Marius Avram a luat doar decizii favorabile roș-albaștrilor.

"Trebuia să avem 5-0 la pauză. E boală veche să nu dăm gol, nu s-a inventat o injecție. Noi am crezut că am vazut tot in materie de arbitraj, dar azi a fost peste orice imaginație.

La un moment dat a fost faultat un jucător al Stelei, arbitrul a lăsat meciul să continue, apoi jucătorul Stelei a pasat greșit și a întros faza. Arbitrajul pune umărul, să tot fii campion, așa", a spus Mulțescu la finalul meciului, la TV Dolce Sport. 

Prezent în studioul Dolce Sport, fostul arbitru Cristi Balaj îl contrazice pe antrenorul oltenilor: "Nu sunt de acord că arbitrul a influențat rezultatul. Echipele au stabilit scorul final".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (80)
danut1971
danut1971  •  10 Aprilie 2017, 11:55

are dreptate multescu! avram a arbitrat profcsb! gigi a umblat iarasi la butoane! rusineeeeee

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Aprilie 2017, 11:22

Enache l-a faultat ordinar pe Ivan. Trebuia eliminat. Arbitrul n-a vazut fault.Cum era daca era invers?

sooos1ck
sooos1ck  •  10 Aprilie 2017, 10:51

Prima repriza a fost echilibrata, a doua repriza a fost controlata de Steaua! Multescu e amuzant, la fel ca programul de meci!

Vezi toate comentariile (80)
Comentează