FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL STUDENŢESC

Mulţescu e noul şef al "studenţilor" » Gabi Popescu a uitat că are meci?! :))

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 15 martie 2011 23:07

Fostul internaţional a renunţat să mai pregătească Sportul, după ce a lipsit de la partida cu Gaz Metan, şi le-a transmis jucătorilor că el e businessman, deci n-are timp de jocuri şi de antrenamente

Sportul îşi schimbă iar antrenorul, dar nu din cauza rezultatelor foarte proaste. Gabi Popescu n-a venit la stadion duminică, atunci cînd alb-negrii au jucat cu Gaz Metan Mediaş. "O fi uitat că avem meci! De la antrenamente a mai lipsit deja, dar şi de la un joc din campionat?!", s-au mirat Curelea şi Compania. Explicaţia pe care le-a dat-o fostul mijlocaş de la Craiova şi de la Dinamo a fost halucinantă: "Nu uitasem de meci, dar eu sînt businessman, n-am prea mult timp la dispoziţie!".

Popescu a venit în Regie în iarna asta şi se ocupa de pregătirea echipei alături de Florin Tene. A condus echipa în cantonamentul din Spania, unde a fost păzit de poliţişti în timpul unei partide, fiindcă protestele lui vehemente îl speriaseră pe arbitru. În primele trei runde din 2011 n-a cîştigat nici un punct.

Alb-negrii vor fi antrenaţi de acum înainte de Gigi Mulţescu. Ex-dinamovistul revine în Regie, unde a mai antrenat şi în trecut. El a discutat deja cu patronul Vasile Şiman despre preluarea echipei şi e tentat să accepte. Ultima oară, Mulţescu a lucrat în ţările arabe.


3 antrenori a avut Sportul în acest sezon: Selymes, Tene, Gabi Popescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
sportull
sportull  •  18 Martie 2011, 12:17

e eeee [poate mai castigam si noi 3-4 meciuri cu nea jiji.sa facem baremu,ca in liga 2 ii place lui siman.de abia sa invatat,sa vanda tot la anul si sa joace 3-4 ani cu echipa a doua.peste 5 ani intram iar.asta e,daca omul nu plateste,vrea sa bage numa in buzunar.barem nu lasa pe altu capabil.huoooooooooooooooooooooooooooo simane de cacat sa fi.

george60
george60  •  17 Martie 2011, 09:53

Dati sansa si meciuri in picioare la tineri ca echipa este oricum retrogradata. Cu astia tineri jucati la anul si daca nu joaca , nu rezistam nici in liga 2 a .

alanjoe1881
alanjoe1881  •  16 Martie 2011, 10:59

multescu asta abia astepta sa prinda si el o echipa! statea cam de mult pe bara si se golise pushculitza. Ma intreb oare cum sa accepti sa preiei Sportul, cand n-ai nici un plan de viitor, n-ai nici o viziune, nici o perspectiva, nici o speranta de a te salva, cu jucatorii neplatiti etc...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează