FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-2

Mulțescu nu e pe deplin mulțumit după victoria cu Dinamo! Cum l-a "resuscitat" pe Alibec

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 23:05

Antrenorul Astrei, Gigi Mulțescu, a comentat succesul echipei sale cu Dinamo, scor 2-1. A dat detalii despre cum a reușit să-l trezească pe Denis Alibec, care a făcut un meci fantastic azi. 

"Sunt îngrijorat pentru că am vrut să închidem jocul și nu am reușit. Am băgat un închizător în acest scop și, din păcate, tocmai de acolo a venit greșeala. Ei au fost la cârma jocului în prima repriză, dar noi ne-am apărat bine și am ieșit bine pe contraatac.

Era să pierdem punctele în ultimele minute. De la Moise nu așteptam un gol, a fost un bonus, eu voiam să închidă zona centrală. S-a închis bine acolo și a venit și cu o realizare.

Am vorbit mult cu Denis, nu i-am făcut nimic deosebit. Îl simțeam că își dorește mult să aibă realizări. E meritul lui în totalitate. Tot ce am gândit înaintea meciului a ieșit", a zis Mulțescu la LookTV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
titiduru22
titiduru22  •  16 Septembrie 2018, 05:23

Normal , la cat bulan au avut ,doua faze doua goluri marcate .

182941119233022
Andrei Petre  •  15 Septembrie 2018, 13:01

Se pare ca "Turcu" a ramas singurul antrenor din L1 care are rezultate la orice echipa il oferteaza.Bravo Gigi!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Septembrie 2018, 09:59

Felicitări, nea Gigi!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează