FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Mulţescu out! » Niculae s-a supărat pe antrenorul Astrei şi l-a dat afară. Cine vine în locul lui

Conflictul cu Dinu Vamă i-a fost fatal lui Mulţescu.
Conflictul cu Dinu Vamă i-a fost fatal lui Mulţescu.

Articol de - Publicat luni, 29 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 28 octombrie 2012 22:37

Finanţatorul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, a anunţat în direct la DigiSport că de astăzi Gheorghe Mulţescu nu va mai fi antrenorul echipei.

Aşa cum Gazeta a anunţat în exclusivitate în ziarul de duminică, Gheorghe Mulţescu (61 de ani) nu va mai fi, de astăzi, antrenorul Astrei. Ioan Niculae s-a declarat deranjat de atitudinea tehnicianului, dar şi de anumite sincope pe care le arată jocul giurgiuvenilor.

"De luni, Mulţescu nu mai are ce căuta la Astra, nu mai este antrenorul echipei. El şi-a făcut datoria, a mers la antrenament, dar nu mai putem continua împreună. Ne-am despărţit amiabil, prieteneşte. Nu aş fi vrut să se ajungă aici, dar asta a fost. M-a deranjat că a vorbit urît despre Dinu Gheorghe. Am încercat să îi spun să fie prieteni, să facă o echipă bună, dar nu s-a putut. Dinu Gheorghe rămîne preşedinte, iar Mulţescu pleacă", a declarat patronul Astrei, în direct la Fanatik Show.

Cel mai probabil înlocuitor al lui Mulţescu este Dorinel Munteanu (44 de ani), care ar fi dispus să accepte o eventuală propunere a lui Niculae, după ce nu şi-a găsit nici un angajament în urma despărţirii de Oţelul.

Ce l-a supărat pe Niculae
Patronul Astrei a decis să-l demită pe Mulţescu după declaraţiile acestuia de la finalul meciului cîştigat cu CSMS Iaşi (1-0). Tehnicianul l-a criticat dur pe preşedintele Dinu Gheorghe în direct la DigiSport: "M-am tot săturat să fiu criticat cînd echipa joacă, îşi crează faze de joc, marchează. Este un personaj care se tot ia de mine şi care vine cu tot felul de bazaconii. El este un personaj care n-a făcut nimic, este un profitor, n-a creat nimic în fotbal".

"Nu am ales încă un antrenor, dar în zilele următoare vom anunţa cine va conduce echipa în continuare" (Ioan Niculae, finanţator Astra)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
nicol1981
nicol1981  •  29 Octombrie 2012, 13:36

ar fii bine daca ar revenii la PETROLUL DOAMNE ajuta s-ar reface nedreptatea de care a avut parte

bobinatul
bobinatul  •  29 Octombrie 2012, 11:38

Doamne, in ce hal a ajuns fotbalul din Romania....

walhalla
walhalla  •  29 Octombrie 2012, 10:10

Urmeaza sa se supere si pe giurgiuveni si sa mute echipa la Ruse. Doar trece podu' si gata.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează