FOTBAL  »  LIGA 1  »  OPTIMISM

Mulţescu: "Putem bate pe Dinamo dacă vom avea curaj"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Portarul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Cătălin Mulţescu, a declarat, joi, pentru NewsIn, că meciul cu Dinamo, din etapa a 20-a a Ligii I, poate fi câştigat dacă formaţia lui Viorel Hizo va evolua fără inhibiţii şi va profita de greşelile alb-roşiilor.

"Suntem pregătiţi pentru orice echipă. Nu contează dacă este Dinamo sau alta. Trebuie să jucăm şi să avem încredere în noi. Am avut mult ghinion în tur, însă, în prezent suntem mai omogeni şi mai disciplinaţi. Nu contează că bucureştenii au avut rezultate slabe în perioada de pregătire, în campionat va fi altceva. E posibil să ne întoarcem învingători de la Dinamo dacă vom avea curaj şi vom şti să profităm de greşelile adversarului", a declarat Cătălin Mulţescu.

Portarul moldovenilor a mai precizat că partida din Ştefan cel Mare este foarte importantă, pentru a-i ajuta pe nemţeni să scapre de grijile retrogradării: "Noi trebuie să scoatem cât mai multe puncte din fiecare meci, să le jucăm pe toate, indiferent de adversară, pentru a le câştiga. Abia când se va trage linie vom şti dacă ne-am îndeplinit obiectivul său nu, dar pentru asta trebuie să luptăm".

Meciul dintre Dinamo şi Ceahlăul Piatra Neamţ, contând pentru etapa a 20-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20:30, şi va fi transmis, în direct, de Kanal D.

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează