FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

Mulţumit

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

Preşedintele executiv Cristi Borcea a fost satisfăcut aseară de victoria cu Zalaegerszeg (2-1): "Cred că vom ajunge curînd şi la formula de echipă cu care să abordăm, cu succes, campionatul. S-au văzut ambiţie, dăruire, determinare, dorinţă. Iar Izvoranu n-a mai greşit. Iar de Diabate veţi mai auzi lucruri bune. Am făcut în această iarnă cele mai mari investiţii la echipă, dorim să salvăm onoarea şi renumele lui Dinamo".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  13 Februarie 2008, 10:44

Daca vreti sa incepeti returul cu Izvoranu..titular,inseamna SINUCIDERE curata! Porcea credeam ca te pricepi putin la sportul asta..daca te tot lauzi cu cele mai mari transferuri..!?Steaua si CFR ne vor da de la 3 in sus cu asemenea aparare.Oare cat va mai bateti mult joc de noi?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează