FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Muresan:

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2007 00:00

Presedintele Iuliu Muresan a comentat interesul Stelei pentru piata portugheza, dupa ce Rapidul l-a transferat pe Cesinha de la Braga.

"Mai multe echipe au luat modelul nostru. Portughezii sint fotbalisti buni si oameni educati. Pentru a creste calitatea fotbalului din Romania e necesar sa se aduca jucatori de afara", a declarat "Murinio".

10 contra 9
Un exercitiu extrem de interesant facut ieri de Andone a fost un meci-scoala pe jumatate de teren, in care una dintre echipe avea un om in plus. "Intr-o parte jucati 4-4-2, in cealalta 4-3-2", a spus Ando, dupa care a numarat pe teren 22 de jucatori. "Cine e, ma, in plus aici? Trica, tu ce cauti aici, pe tine nu te-am chemat. Incredibil, vrei sa ne strici jocul, treci pe margine", a spus Ando rizind. "Am vazut ca la echipa asta erau mai putini", a intors gluma "Jose".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează