FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 2-2

Mureşan: "Deocamdată Mandorlini va rămîne la CFR"

Andrea Mandorlini, Mandorlini, CFR Cluj
Andrea Mandorlini, Mandorlini, CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, spune că nu se pune încă problema ca antrenorul Andrea Mandorlini să fie demis.

"Au fost nişte gafe şi de o parte şi de cealaltă. A fost un meci foarte bun şi important pentru noi este că am reuşit să egalăm. Sîntem la egalitate cu Steaua, dar avem golaverajul mai bun. Deocamdată Mandorlini rămîne, nu se pune problema să îl înlocuim"
, a spus Iuliu Mureşan la Fanatik Show, la DigiSport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  14 Martie 2010, 00:34

Felicitari galeriei Dinamo! Am ramas impresionat de modul in care si-au incurajat echipa 90 de minute. Din pacate nu pot sa zic acelasi lucru despre cei de la Steaua :( Ei s-au coborat sub nivelul lui Jiji de 2 ani si doar cu "carnea in gura" is la fiecare meci in loc sa incurajeze echipa! Forza Steaua!

 •  13 Martie 2010, 23:17

Muresene am impresia cä nu te pricepi la fotbal cand toatä lumea spune dä nu jucati NIMIC domnule!Veti pierde campionatul si poate niciELnu veti mai prinde cu jocul ästa?Acuma vä stiu toti de slabi si osä o incasati de la toate echpele cu (Mandolina asta cu tot)Nu va zgrciti la bani aduceti pe LOTI.Hai CFR!!!

 •  13 Martie 2010, 23:09

Nu inteleg cum a fost un joc bun asta cand echipa asta joaca cu mingi bubuite in fata fara nici o idee tactica si se bazeaza pe asa zisele sclipiri ale unui umflat cu pompa Traore atacant care si-a cam luat in nas figurile de prajina obosita. Antrenorul e singurul care poate aduce idei noi si alt spirit acestei echipe care pe vremurile lui ANdone si Trombetta juca superb. in ultimele 2 meciuri cu otelul si dinamo nu si-au creat nici o ocazie clara de gol dintr-o faza cursiva de joc.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează