FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FREIBURG 1-2

Mureşan e numărul unu la CFR Cluj » Trăgător de elită

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 iulie 2011 22:57

Mureşan a demonstrat că e un jucător indispensabil pentru clujeni. El a deschis scorul ieri, dar nemţii au întors rezultatul după două momente de slăbiciune ale stoperilor Rada şi Diogo.


Mecanismul lui Jorge Costa avea nevoie de o expertiză nemţească. Freiburg a căutat breşe în sistemul gîndit de portughez, în ultimul amical al verii pentru ardeleni. CFR a făcut faţă provocării cu un bloc defensiv bine pus la punct în primele 45 de minute. Pe faza ofensivă acţiunile nu au avut însă limpezime. Gabi Mureşan a căutat golul de la mijlocul terenului (2), fără emoţii pentru Baumann, iar Sougou şi Kapetanos s-au jenat reciproc la o centrare perfectă, din banda stîngă, expediată de Renan Garcia (13).

Acţiunea s-a mutat apoi la poarta lui Nuno Claro, dar Dembele sau Cisse s-au lovit de zidul clujean. Lionn (35) a fost aproape să-i facă un cadou ivorianului din atacul lui Freiburg, dar a reuşit în ultimul moment să degajeze mingea, de la marginea careului mic (35).
Repriza secundă a început cu CFR în prim-plan. Lăsat nesupravegheat, Mureşan şi-a aşezat mingea pe stîngul şi a trimis fără speranţe pentru Salz, cu o execuţie care a lăsat mască întreaga asistenţă (48). Cîteva minute mai tîrziu, Sougou a ratat desprinderea după o cursă pe stînga. Reisinger a taxat, în schimb, prima eroare defensivă a clujenilor, profitînd de luftul lui Rada (64).

Oamenii lui Costa s-au aruncat în atac, însă Ronny n-a găsit conexiunea la centrarea lui Bastos, bruiată de devierea lui Schmid (73). Pe final, defensiva lui Costa a cedat de tot. Diogo l-a scăpat pe Cisse, care a trimis cu capul la colţul lung (80). Timp a mai fost pentru o cursă de senzaţie a lui Kone (84), al cărui şut a trecut puţin pe lîngă poartă, şi pentru un roşu la Bud, care şi-a lovit adversarul direct cu cotul.

Freiburg (Germania, I) - CFR 1-2
Au marcat: Reisinger (64), Cisse (80) / G. Mureşan (48)
CFR: Nuno Claro - Lionn, Nuno Diogo, I. Rada, Camora - G. Mureşan - Sougou, Peralta, Renan Garcia, Bastos - Kapetanos. Antrenor: Jorge Costa. Au mai jucat: Mincă, Bud, Ronny, E. Kone, Kivuvu, Weldon

I-au dat banderola
Gabi Mureşan s-a împăcat cu şefii CFR-ului. Ieri, în absenţa lui Cadu, mijlocaşul defensiv a fost cel care a primit banderola de căpitan. La meciul caritabil care a avut loc în localitatea germană Ravensburg au asistat aproximativ 7.000 de spectatori! Mureşan va fi titularizat şi în prima etapă, duminică, în Gruia, împotriva Astrei.

26-2 e raportul golurilor marcate/primite de CFR în cele 8 amicale ale verii, din care au cîştigat 7

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
double07
double07  •  19 Iulie 2011, 12:41
Postat de steaua1986forever pe 18 Iulie 2011, 14:32

Aici comenteaza doar fanii cfr + angajatul clubului (ma refer la labin).. La stirile despre Steaua comenteaza aceeasi gasca + baiatul ala platit sa injure Steaua sistematic + alti cretinei. Vi se pare normal?

Singurul lucru anormal este ca mai vine si cate o oaie sa behaie pe aici!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  18 Iulie 2011, 14:32

Aici comenteaza doar fanii cfr + angajatul clubului (ma refer la labin).. La stirile despre Steaua comenteaza aceeasi gasca + baiatul ala platit sa injure Steaua sistematic + alti cretinei. Vi se pare normal?

cfrclujole
cfrclujole  •  17 Iulie 2011, 23:27
Postat de mateiserban pe 17 Iulie 2011, 03:46

ia vezi nu cumva seamana cu lampard sau gerrard? invatati fotbal bai baieti, nu mai va hazardati asa cu laudele la adresa unor inchizatori care nu stiu sa dea o pasa de 5 metri

Daca tu caracterizezi un jucator doar dupa o faza, atunci, tu ar trebui sa inveti fotbal! In momentul de fata e cel mai bun inchizator pe care-l avem atat la CFR cat si la nationala!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează