FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mureşan: "Nici o înfrîngere nu cade bine, trebuie să analizăm greşelile făcute"

Iuliu Mureşan
Iuliu Mureşan

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 iulie 2011 21:04

Iuliu Mureşan spune că nu este îngrijorat de înfrîngerea suferită de CFR Cluj în ultimul amical al verii, disputat contra nemţilor de la Freiburg (1-2), iar preşedintele din Gruia spune că Jorge Costa are acum ce să analizeze şi ce să discute cu elevii săi. 

"Întotdeauna ultima partidă e cea mai grea. Am avut cel mai dificil adversar din pregătiri pînă acum. Am pierdut partida, dar echipa a jucat bine 65 de minute. Apoi s-au făcut nişte greşeli individuale venite pe fondul neatenţiei unor jucători. Nu era bine să credem că sîntem invincibili, e aproape imposibil să nu iei nici un gol în 8 partide. E important că n-avem fotbalişti accidentaţi şi avem altă faţă comparativ cu echipa de anul trecut. Jorge Costa are un motiv să discute acum cu jucătorii. 

Nici o înfrîngere nu cade bine, trebuie analizată şi trebuie să extragem concluziile care să împiedice un nou insucces. Poate, într-un fel, e mai bine că am primit goluri azi. Jucătorii veniţi în vară au adus un plus de valoare echipei. Încă nu sîntem 100% pregătiţi, dar mai avem 9 zile de muncă. Jucătorii vor căpăta mai multă prospeţime în antrenamentele de săptămîna viitoare. Sînt 5 echipe cu şanse de 20% să ia titlul", a spus Iuliu Mureşan la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
jameswyy
jameswyy  •  15 Iulie 2011, 23:31

Cu tot respectul pentru CFR, Freiburg este o echipa peste ei momentan(nu conteaza ce s-a jucat in acest meci)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează