LIGA 1    •   DECLARAŢII

Mutu a comentat scandalul dintre Alibec și Dică și i-a oferit o nouă replică lui Hagi

Miercuri, 16 Mai

Adrian Mutu a vorbit despre conflictul dintre Denis Alibec și Nicolae Dică. Fostul mare fotbalist român e de părere că atacantul trebuie să se recunoască învins și să încerce să revină cât mai repede la forma de altădată. "Așa cum era pe vremuri scris în vestiarul englezilor, că antrenorul are întotdeauna dreptate. trebuie să știe că într-o luptă cu antrenorul niciodată nu câștigă jucătorul, sau foarte rar.

Trebuie să se numească Neymar sau mai știu eu cum. Denis trebuie să stea liniștit, să se antreneze și să încerce să revină la forma aia.

Și mă refer la forma aia de goluri pe care toți știm că poate să o aibă așa cum a avut-o anul trecut", a declarat Mutu la conferința de presă.

...despre atacurile lui Hagi la adresa lui și a lui Contra: "Nu am vorbit cu Gică, dar probabil o să vorbim când ne vedem. Și repet, eu personal îl respect foarte mult pe Gică și nu am niciun fel de problemă cu el, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu de acord cu tot ce spune el. Pot exista diferențe de opinie".

Citește și: 

Comentarii (7 ) Adaugă comentariu

c1doblo  •  17 Mai 2018, 08:27

Mmmmutule mai bine te-ai vedea de rufele tale murdare si fi precum numele pe care il porti. In timp ce tu vei ramane toata viata cu stampila de drogat, Hagi a fost si ramane cel mai mare si mai iubit fotbalist al nostru pentru mult timp de aici inainte.

stelistul1  •  17 Mai 2018, 06:02

Care forma la Alibec. ce fel de atancant e asta? Nu da cu capul, nu recupereaza, nu joaca in careu, nu da cu dreptul... de-asta face echipa cu budescu, unul da numai cu dreptul, altul da numai cu stangul. fotbalisti de nationala? hai sa fim seriosi.

prazburg1948  •  17 Mai 2018, 00:37

Postat de mmvv80 pe 16 Mai 2018, 23:17

"Fostul mare fotbalist român" ??? mutu mare? hmmm n-a castigat nimic. Doar scandaluri si suspendari. aaa si calificari ratate(aproape toate) sau 11m ratate ...

Mai avem jucatori ca el la nationala acum? Nationala nu arata in halul asta pe vremea lui. Iar faptul ca a tras pe nas, e treaba lui, nu vad de ce s-a facut atata tam-tam, unii beau, unii fumeaza, unii care isi permit trag pe nas!

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase