FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

Mutu desființat pentru comportamentul de la ASA: ”Dacă îmi făcea mie așa, zbura de la echipă! Maior se crede Dumnezeu!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 12:04

Vasile Miriuță, fostul antrenor al lui ASA Tg. Mureș, a comentat demiterea lui Petre Grigoraș, după numai două etape pe banca ardelenilor.

”Nu poți să ai rezultate ca antrenor dacă nu ești lăsat să conduci echipe. La CFR, niciodată n-a venit domnul Mureșan să-mi spună pe cine să bag. Însă la Tg. Mureș e ceva de nedescris. Claudiu Maior se crede Dumnezeu”, a spus Vasile Miriuță la DigiSport.

Tehnicianul a taxat și comportamentul lui Adrian Mutu, care s-a ridicat de pe bancă în timpul meciului și a început să dea indicații în locul lui Grigoraș:

”Mie, dacă îmi făcea un jucător ce a făcut Mutu, zbura de pe bancă în secunda doi și nu mai avea ce să caute la antrenamente”.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (20)
165907010447876
Panait Istrate  •  25 Februarie 2016, 08:44

Am vazut multe pareri despre Mutu. Unii sustin ca a facut mult pentru fotbalul romanesc. Parerea mea este ca n-a facut nimic. Este un infatuat, vesnic pus pe scandal, cu "faina" la nas si cu pretentii de vedeta. O mare parte din vina o are presa, care o tot abureste cu briliantu' cu regele. Pai, lui Dobrin i se spunea Gascanul si a jucat fotbal si nu i-a zis nimeni altfel. Dupa parerea mea, indivizi de tipul Mutu trebuie tinuti departe de sporturile de echipa.

165907010447876
Panait Istrate  •  25 Februarie 2016, 08:24
Postat de fcsbinadn pe 24 Februarie 2016, 16:00

Afara din fotbal cu echipele finanțate din bani publici!!!! Fotbalul nostru nu poate fi unul sănătos pana nu dispar chiajnele asa utile olgutele si alte asemenea

Poate ca ai dreptate, dar uite cum merg, sau mai degraba cum nu merg echipele noastre finantate de particulari. In afara de Becali care baga bani in echipa, toti ceilalti au vrut numai sa castige fara sa investeasca. Si e vorba de echipe cu traditie, care au ajuns si prin liga a patra.

ertyuiop
ertyuiop  •  25 Februarie 2016, 00:59

Se pare ca avem explicatia pt. vointa Domnului in ultima etapa a campionatului trecut....Maior! Nimic nu e intamplator!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează