FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mutu explică de ce nu refuză Steaua: "Dinamo nu-mi spune nimic fără Cristi Borcea! Vreau să joc din nou în Ligă"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 02 mai 2013 19:57

Adrian Mutu, atacantul lui Ajaccio, a vorbit despre posibilul său transfer la Steaua.

"Sîntem la stadiul de vorbe de apreciere prin presă. Eu zic că ar fi interesant, Gigi zice că sînt interesant. Aş putea să joc la Steaua. Nu sînt un mare dinamovist, sînt un mare simpatizant al lui Dinamo. Dinamovist e Cornel Dinu, Cristi Borcea la fel. I-am promis lui Cristi Borcea că vin doar la Dinamo, dar între timp s-au schimbat lucrurile.

Am jucat un an acolo, m-am simţit foarte bine, dar Cristi nu mai e acolo. Dinamo nu-mi spune nimic, trebuie să-mi văd interesul. La sfîrşitul campionatului voi analiza toate ofertele, dar poate decid să rămîn la Ajaccio. Depinde de mai multe lucruri. Cum să nu mă adaptez la stilul Stelei? Jucăm împreună la naţională n-ar fi o problemă", a spus Adrian Mutu la Fanatik Show, la DigiSport 1.

"Am un pistol în faţa frunţii"
Acesta a explicat şi ce implică o revenire în Liga 1: "Am un pistol în faţa frunţii, exact ca la ruleta rusească. Ar fi presiune foarte mare pe teren, dar şi în afara lui. Iau toate lucrurile astea în calcul. Dacă voi alege să vin la Steaua, vin pentru că vreau să fac treabă serioasă, nu să mă fac de rîs. Aş fi pregătit să fiu luat sub lupă, mai ales de presă. Faptul că Reghe mă vrea la Steaua, mă face să iau în calcul transferul, dar şi Champions League. Mă plictisesc să joc doar o dată pe săptămînă".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (118)
neuer1606
neuer1606  •  03 Mai 2013, 18:00

Asta ar fi ultimul lucru de care avem nevoie, de un drogat la echipa.

balzabucu
balzabucu  •  03 Mai 2013, 15:54

probabil ca daca mai era borcea la dinamo ii promitea gheata de aur.dar asa nu ii spune nimic

belamy
belamy  •  03 Mai 2013, 14:09

cat de repede se transforma cocalarul in hahalera......mare om , mare caracter.

Vezi toate comentariile (118)
Comentează